“Avrupa'daki fiyatlardan çok daha ucuzuz”

“Avrupa'daki fiyatlardan çok daha ucuzuz”

Plastik Estetik cerrah Op.Dr. İbrahim Oskui; Sağlık turizminde özellikle son yıllarda Türkiye’nin geliştiğini ve bunu kendi çabalarıyla da desteklediklerini ifade etti. "Yaklaşık beş senedir sağlık turizminde çok önemli bir yol aldık. Yaptığımız tanıtım ç

"TEPEDEN TIRNAĞA ESTETİK"

Estetik tedaviyi tercih eden hastaların aynı zamanda psikolojik bir rahatlama dönemine de girdiklerini söyleyen Oskui "Hastanın psikolojisini de düzeltiyoruz, hastanın burnu büyükse sokağa çıkmak istemiyorsa burnunu düzelterek onu daha mutlu bir hale getiriyoruz. Bu çok önemli" dedi. Estetik ameliyatlarda belirli bir yaş seviyesinin önemli olmadığını belirten Oskui, "Sağlık durumunun el verdiği durumlarda yaş önemli değildir. Yani o insan mutlu olacaksa ve genel sağlık açısından bir risk doğurmayacaksa ameliyatı yaparız" diye konuştu.

Oskui "tepeden tırnağa estetik" sloganıyla kendisine gelen hastaların tedavisini yaptığını ifade ederek şunları söyledi: "Tepeden tırnağa estetik cerrahi diyorum bu benim kendime ait sloganım. Tepeden tırnağa estetik ameliyat yaptığınız zaman tek ameliyatla birçok bölgeye müdahale edebiliyorsunuz. Saçınız, alnınız, yüzünüz, kaşlarınız, dudaklar ve burun. Karın ve yüz germe ameliyatlarında önemli bir tecrübeye sahibiz  benim geliştirdiğim yeni yöntem karın ameliyatlarında tek seferde 120 kiloluk hastada 15-20 kiloya varan yağ alma operasyonları gerçekleştirebiliyoruz.“dedi.

"AVUSTURYA’DAN AMERİKA’YA KADAR ARANIYORUZ"

Oskui "Ameliyat sonralarında hastalarımız 4-5 gün gibi kısa sürede iyileşerek normal yaşamlarına geri dönebiliyorlar. Kombine ameliyatlarla birkaç ameliyatı bir arada yapabiliyoruz. Bir çok ülkeye göre fiyatlarımız da uygun olduğu için her gün yurtdışından gelen hasta sayımız artıyor. Özellikle İran, Azerbaycan, Almanya, Hollanda, İsviçre gibi ülkelerden Türkiye'ye gelen hasta sayısının artması Türk ekonomisine de faydalı. Aynı zamanda Türkiye'yi tanıtıyoruz. Geziyorlar, alış veriş yapıyorlar sonra ameliyatlarını olup gidiyorlar" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum