Ayazağa’da 'laf atma' gerginliği

Ayazağa’da 'laf atma' gerginliği

Şişli Ayazağa'da kadın ve kızlara laf atma sebebiyle mahalle sakinleri ve bir inşaat firması çalışanları arasında kavga çıktı.

Yaklaşık 200 kişilik inşaat işçisiyle, yaklaşık 400 kişilik mahalle sakininin arasında yaşanan taşlı sopalı kavgaya Şişli, Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra çok sayıda Çevik Kuvvet ekibiyle Özel Harekat Polisi müdahale etti.
Olay, akşam saatlerinde Şişli Ayazağa Atatürk Caddesi üzerinde başladı. İddiaya göre, mesai saati çıkışı şantiyeye dönen işçiler cadde üzerinde mahallenin kadınlarına ve kızlarına laf attı. Laf attığı iddia edilen işçi grupla mahalle gençleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından olay yerinden ayrılan şantiye çalışanları, kısa süre sonra yaklaşık 200 kişilik bir grupla olay yerine geri geldi. Bu durum üzerine mahalle sakinleri de kısa sürede olay yerinde toplanarak işçilerin üzerine yürüdü.

Kısa süreli laf atışmalarının ardından mahalleli ile şantiye çalışanları arasında taşlı sopalı kavga çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen Şişli ve Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yetersiz kalması sonrası olay yerine çok sayıda Çevik Kuvvet ekibiyle Özel harekat Polisi sevk edildi.

Polis grupları güçlükle ayırırken, yaşanan arbede atılan taş ve sopalar nedeniyle bazı vatandaşlarla birlikte bir de gazeteci yaralandı.

Ekipler, gruplar arasında yaşanabilecek yeni bir kavgaya karşı bölgede almış olduğu önlemlerini devam ettiriyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.