Aydın Dursun sezonu değerlendirdi

Aydın Dursun sezonu değerlendirdi

İstanbul Süper Amatör Lig 7.grupta yenilmeden şampiyon olan ve en fazla puan toplayarak Klasman Grubuna yükselen Çekmeköyspor, Bal ligine yükselerek sezon başı koyduğu hedefe ulaşan takımlardan oldu.

İstanbul Süper Amatör Lig 7.grupta yenilmeden şampiyon olan ve en fazla puan toplayarak Klasman Grubuna yükselen Çekmeköyspor, Bal ligine yükselerek sezon başı koyduğu hedefe ulaşan takımlardan oldu.

Bu büyük başarının mimarı Teknik Direktör Aydın Dursun Çekmeköyspor'da göreve geldiği ilk günden bu güne uzanan başarısını bizlerle paylaştı

Hedefimizi 3 yıl önce gelirken belirlemiştik

Çekmeköyspor'a 3 yıl önce Kulübümüzün Yöneticileri Zafer Sevencan ve Rıdvan Bural'ın teklifi ile geldim. Takım o zaman Süper Amatör ligden küme düşmüştü. Zafer Sevencan'ın güçlü bir yönetimle kulübü tekrar ayağa kaldırmak istiyoruz demesiyle hedefimizi koyduk.

Önce Süper Amatöre çıkacak bir kadro kurmaya başladık. Şilespor'da şampiyon olan 5-6 futbolcumun yanına mevcut kadroyu birleştirerek yapılanmaya başladık. Yardımcım Özgür Aslan'la beraber sezona başladığımızda koyduğumuz hedefe ulaşmamız zor olmadı. 20  maçta 19 galibiyet ve 1 beraberlikle sezonu namağlup şampiyon olarak tamamladık. Müthiş bir başarı ile Süper Amatör lige çıktık.

İstediğimiz futbolcular transfer edildi

Sezon başı hemen transfere başladık, istediğimiz futbolcularla tek tek anlaşılarak yenilenen bir takım kurduk. Özellikle birbirinden değerli ve karakterli futbolcuları transfer etmemiz başarılı olacağımızın göstergesiydi.

Yönetimimiz hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağını gösterekek bizlere moral verdi. Sezon başı kampı yaparak futbolcularımın kaynaşması arkadaşlığın üst seviyelere çıkması adına başarılı bir kamp dönemi geçirdik. Oynadığımız hazırlık maçlarında aldığımız başarılı sonuçlarla konuşulmaya ve favori gösterilmeye başladık. 10 günlük kamp süresi boyunca bizleri hiç yalnız bırakmayan ve bu başarıda büyük pay sahibi olan Genel Kaptanımız Özgür Meriç'in emeklerini asla unutamam.

24 maçta yenilmedik

Liglerin başlamasıyla sezona fırtına gibi girdik, oynadığımız 24 maçta 21 galibiyet 3 beraberlik alarak Çekmeköy tarihindeki en büyük başarıyı yakaladık.

Sedat Geçer profesyonel oldu

Takımımız başarılı oyuncusu Sedat Geçer'e sezon devam ederken 3.liğ takımı Sancaktepe Belediyespor'dan transfer teklifi geldi. Yönetimimizle görüşerek Sedat Geçer'e izin verdik, en önemli oyuncumun transfer olması bizleri sevindirdi. Yerine ara transferde oyuncu transferi yaptık.

İlk maçımızı son saniyede kazandık

Klasman grubunda ilk maçımızı Beyoğlu Yeniçarşı ile oynadık, Mücadeleyi son saniyede attığımız golle 2-1 kazandık. Maç sonu soyunma odamıza gelerek bizleri tebrik eden Beyoğlu Yeniçarşı Başkanı İskender Beye burdan tebrik ediyorum. Yaptığı bu hareketle İskender Başkana büyük saygı duydum.

Öz Trabzonlular maçını asla unutmayacağım

Hocalık kariyerimde Öz tarbzonlular maçını asla unutmayacağım. 27 maç sonunda sezonun ilk yenilgimizi yaşadık. Futbol hocalığını bırakabilecek noktalara geldiğim bir maç oldu, futbolcularımın yenilgiyi haketmediği maçtı, bu mağlubiyeti benim sayemde olduğunu düşünüyorum. Çok bağırmakla çok itirazla sinir harbi yaparak maç kazanılmayacağını öğrendiğim maçtı.

Sonrasında peşpeşe galibiyetle tekrar yükselişe geçtik. Son Modafen maçında yenen takım Bal'a çıkacaktı. Burdada 30.dakikada kırmızı kart ve saha dışına yollanmam ve devre arası olan olaylardan dolayı takımımız 2-0 mağlup oldu ve işi biraz zora soktuk. Son maçımızda Davutpaşaspor 2-1 mağlup ederek sezonu Yeşilköy'le beraber 2.sırada tamamladık.

Yeşilköyspor ile ikinci kez karşılaştık

Averajla aynı puana sahip olduğumuz Yeşilköyspor'u Vefa Stadında 2-0 mağlup ederek ikinci sıranın sahibi olduk. Böylelikle statü gereği A Grubu ikincisi Ataşehir Çamolukspor ile Bal'a çıkma şansını yakaladık.

Halide edip Adıvarspor'u tebrik ediyorum

Bölgesel Amatör Lig Play-off ikinci kademe karşılaşmasında Halide Edip Adıvarspor, Sarayönü Belediyespor'u 2-0 yenerek 3.Lige yükselmesi ile tekrar maç yapmaya gerek kalamadan Ataşehir Çamolukspor ile beraber Bölgesel Amatör lige yükseldik. Burdan Halide Edip Adıvarspor camiasını ve bizle beraber Bölgesel Amatör lige çıkan Ataşehir Çamolukspor camiasını ve hocası Ahmet Yurtsever'i tebrik ediyorum.

Futbolcularımın emeği çok büyük

Bir yerde Ahlak ve samimiyet varsa başarı daha kolay elde ediliyor, 3 yıl boyunca çalıştığım yonetimimden, tüm teknik ekibimden, Futbolcu kardeşlerimden Allah razı olsun hepsi haklarını helal etsinler. Çekmekoyspor'un yükselmesinde hepsinin emeği çok fazla.

Yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum

Başarılı Teknik Direktör Aydın Dursun son olarak "Bu sezon yakalanan büyük başarıda her türlü desteğini eksik etmeyerek her zaman yanımızda olan Çekmeköy Belediyesi Başkanı Sayın Ahmet Poyraz ve Şahmettin Yüksel Beye, Kulüp Başkanımız Tuncay Meriç'e Yöneticilerimiz Zafer Sevencan, Abdullah Taşkın, Rıdvan Bural, Tunç Başaran, Ömer Akdoğan, Şafak Gülçiçeği, Alihan Arslan, Taşkın Edik ve Özgür Meriç'e özellikle play-off maçlarında bizleri yalnız bırakmayarak her maçta bizleri destekleyen Taraftar derneği Başkanları Sertaç Sert ve Şeref Özkanca'ya Her zaman yanımda olan ve en büyük destekçim olan yardımcı hocam Özgür Aslan ve Altyapı hocalarım Hikmet Altunbaş ve Fatih Albaşkara'ya sonsuz teşekkür ederim" dedi.

Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör ligde İstanbul'u temsil edecek olan Çemeköyspor'a ve değerli hocası Aydın Dursun'a başarılar diliyoruz.

aydin-dursun-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.