Aydınlıspor zorlu deplasmandan 3 puanla döndü

Aydınlıspor zorlu deplasmandan 3 puanla döndü

İstanbul 2.Amatör lig 18.grubta üst sıralardan kopmak istemeyen takımlarından Ortadağspor, evinde Aydınlıspor'u misafir etti. Çekişmeli ve gergin geçen mücadeleyi 2-1 kazanan konuk ekip Aydınlıspor evine 3 puanla dönmesini bildi

Sarıgazi Stadında oynanan ve Mahmut Hasan Küçük, Gündoğan Emre, Özgür Kılıç'ın yönettiği mücadelede gerginlik, sahanın karışması, kırmızı kartlar ve kaçan penaltı damgasını vurdu.

Mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi Ortadağspor ilk dakikalarda baskılı oynayarak rakip kalede net fırsatlar yakaladı. Sancaktepe temsilcisi Burak Değirmenci ve Hakan Demir'le net fırsatı değerlendiremeyerek galibiyet fırsatını kaçırdı. İlerleyen dakikalarda oyuna ortak olan konuk ekip Aydınlıspor Emre Vurkun ve Özgür Alver'le girdiği pozisyonlarda başarılı olamadı.

Orta alan mücadelesine dönen karşılaşmada sertlik ve gerginlik ön plana çıkmaya başladı. 30.dakikada Tuzla temsilcisi Aydınlıspor Emre Vurkun'un golü ile 1-0 öne geçti. Yediği golden sonra beraberlik golü için rakip kalede etkili görünen Oratadağspor son vuruşlarda başarılı olamadı. 44.dakikda gelişen Aydınlıspor atağında Can İrin'in ceza sahasında düşürülmesine maçın hakemi Mahmut Hasan Küçük terettüdsüz beyaz noktayı gösterdi. Kırmızı Beyazlılarda topun başına geçen Caner Tekin topu filelere yollayarak takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

Uzatma dakikalarında saha karıştı

İlk yarının uzatma dakikalarında ikili mücadele sonrasında saha karıştı, bu karışıklıkta mücadelenin hakemi Aydınlıspor'dan Caner Tekin'e Kırmızı kart göstererek oyun dışı bıraktı. ilk yarı konuk ekip Aydınlıspor'un 2-0 üstünlüğü ile geçildi.

Aydınlıspor penaltı atışından yararlanamadı

Karşılıklı ataklarla başlayan ikinci yarının 58.dakikasında Aydınlıspor Özgür Alver'in ceza alanında düşürülmesi ile penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen İsmet Önder'in vuruşunda top üstten auta gitti. Bu dakikadan sonra farkı azaltmak için baskı kuran Ortadağspor 75.dakikada golü buldu. Emrah Bulut attığı kafa golü ile farkı bire indirdi 1-2.

Maçın uzatma dakikalarında saha tekrar karıştı

Kalan sürede Ortadağspor beraberlik golü için yüklensede defasnsında açıklar verekek rakibine gol pozisyonları verdi. 4 dakikalık uzatma dakikalarında saha tekrardan karıştı, bu karışıklıkta Ortadağspor'dan Çetin Kaya Kırmızı kart gördü. kalan sürede Ortadağ'ın baskılarında sonuç çıkmadı ve mücadeleyi konuk ekip Aydınlıspor 2-1 kazanarak zorlu deplasmanda 3 puan alarak evine döndü.

ortadagspor-001.jpgaydinlispor1-002.jpgaydinlispor2-001.jpgaydinlispor3-001.jpgaydinlispor4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.