Aykut Erdoğdu Mustafa Sarıgül için 'AKP'nin çırağı ile de mücadele edeceğiz' dedi

Aykut Erdoğdu Mustafa Sarıgül için 'AKP'nin çırağı ile de mücadele edeceğiz' dedi

Aykut Erdoğdu Muammer Keskin’e destek için geldiği mitingde isim vermeden Sarıgül’e yüklenerek ‘Biz Şişli’de sadece Adalet ve Kalkınma Partisi ile değil ona çıraklık edenlerle de mücadele edeceğiz’ dedi.

ERDOĞDU ŞİŞLİ'DEKİ ÜYELERİN YÜZDE DOKSAN OYUNU ALMIŞTI
Şişli’de partililerden yüzde doksanın üzerinde oy alan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve 2’nci bölge milletvekili Aykut Erdoğdu Şişli’de yaptığı konuşmada Mustafa Sarıgül’e yüklendi. 

CHP ÜYELERİ ERDOĞDU'YU SEÇİP SARIGÜL’Ü SEÇMEMİŞTİ 
Mustafa Sarıgül; CHP’de siyaset yaparken milletvekili aday adayı olmuş ve Aykut Erdoğdu ile yarışmıştı. Sarıgül CHP üyelerinin oy kullandığı ön seçimde Şişli’nin de yer aldığı ikinci bölgeden çıkamamıştı. Aykut Erdoğdu ise Şişli’deki üyelerin verdiği oy ile birinci sırada yer alarak milletvekili olarak meclise girmişti.
Ağabeyim dediği Muammer Keskin’in sonuna kadar da yanında olacağını söyleyen Aykut Erdoğdu’nun Şişlilileri coşturduğu konuşması;

“SAÇLARI GİBİ AK OLAN AĞABEYİMİ SİZE EMANET EDİYORUM”
Namuslu, şerefli, saçları gibi ak bembeyaz bir belediye başkan adayı olan Muammer Keskin’i size emanet ediyorum. Ben milletvekilliğim süresince yolsuzluklarla mücade ettim ve halktan yana bir siyaset izledim. 
Şimdi size çok gururlu, onurlu, ahlaklı, şerefli ve saçları gibi kalbi de ak ve tertemiz size layık bir başkan olan Muammer Keskin’i size emanet ediyorum.

“ŞİŞLİ’DEKİ EZİCİ DÜZENE KARŞI MÜCADELE EDECEĞİZ”
Biz Şişli’de sadece Adalet ve Kalkınma Partisi ile mücadele etmeyeceğiz. Biz Şişli’de ezici bir düzene karşı mücadele etmeyeceğiz. Biz Şişli’de sadece halk düşmanları ile karşılaşmayacağız. Biz Şişli'de Adalet ve Kalkınma Partisi ne çıraklık edenlerle de mücadele edeceğiz.

“OYLARIMIZI BÖLMEK İSTEYENLERE ÖN SEÇİMDEKİ GİBİ YAPACAĞIZ”
Türkiye’nin kurucu partisi, kökleri Kuvayi Milliye'ye dayanan CHP’nin oylarını bölmek isteyenlere ön seçimde ne gösterdiysek şimdi de sokak sokak hane hane aynısını göstereceğiz.

“NASIL BELEDİYE BAŞKANI İSTEDİĞİMİZİ BELİRLEYECEĞİZ”
Türkiye’nin kader seçimi ile karşı karşıyayıız. Cumhuriyetin kalesi Şişli Türkiye’nin kalelerinden biridir. Şişli’de belediye başkanı seçmeyeceğiz. Bundan sonra nasıl bir belediye başkanı isteyeceğimizi belirleyeceğiz.

“İŞTE ATACAĞINIZ OYLARLA VERECEĞİNİZ KARARLAR”
Şaibeli, sentetik, naylon, halka düşman, patrondan yana, Şişli’yi betonlaştıran bir belediye başkanı mı seçeceksiniz? Yoksa; emekten yana, halktan yana, bütün Şişlililerin derdini çözen ve bu belediyeyi Şişli’nin belediyesi yapan başkan adayıını mı seçeceksiniz? İşte vereceğiniz karar budur. 

“HAYAT ONURLU YAŞAMA MÜCADELESİDİR”
Hayat bir onurlu yaşama mücadelesidir. Hayat tutarlı yaşama mücadelesidir. Hayat son nefeste nerde durduğunuzun muhasebesidir.

“AĞABEYİMİN YANINDA BİR NEFER GİBİ MÜCADELE EDECEĞİM”
Ben bu yarışa İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nun yanında, İstanbul’un 39 ilçesinin incisi olan Şişli’de de sonuna kadar güvendiğim; ahlakına, namusuna, temizliğine güvendiğim Muammer Keskin ağabeyimin yanında bir nefer gibi mücadele edeceğim. 

“ŞİŞLİ BELEDİYESİ BUNDAN SONRA TERTEMİZ OLACAK”
Şunu unutmayın; Şişli Belediyesi bundan sonra hepimizin gurur duyduğu ve ter temiz bir belediye olacak. 
Şişli Belediyesi’nde kimsenin ruhsatı beklemeyecek. Şişli Belediyesi’nde bundan sonra kimsenin dedikodusu yapacak cesareti olmayacak. Şişli Belediyesi çalışanları yüksek ücretli, düşük çalışma saatli ve mutlu çalışanlar olacak. 

“HERKES ŞİŞLİ BELEDİYESİ İLE GURUR DUYACAK”
Bundan sonra Şişli’de yaşayan her bir kadın, her bir çocuk, her bir yaşlı ve her bir Şişlili Şişli Belediyesi ile gurur duyacak. 
İnşaallah Ekrem İmamoğlu yoldaşımızla ve Muammer Keskin yoldaşımızla yeni çağdaş, laik, Cumhuriyet düzenine saygılı, Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giden yep yeni düzeni ve Cumhuriyeti düşürdükleri yerden kaldırııp Kuvayi Milliye’ye layıık olacak. 

Aykut Erdoğdu son olarak 'Ben Muammer Keskin’i size sizi de Allah’a emanet ediyorum' diyerek konuşmasına son verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.