Aylin Kotil ile Sarıgül bir araya geldi

Aylin Kotil ile Sarıgül bir araya geldi

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, partisinin ilçe belediye başkan adayları ile bir araya geldi. Adaylarla tek tek sohbet eden Sarıgül, Beyoğlu Belediye Başkan Adayı olan eski eşi Aylin Kotil ile de fotoğraf çektirdi.

    CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, partisinin ilçe Belediye Başkan Adayları ile fotoğraf çektirdi. Adaylarla tek tek sohbet eden Sarıgül, Beyoğlu Belediye Başkan Adayı olan eski eşi Aylin Kotil ile de ilk kez bir araya geldi. Aylin Kotil ile fotoğraf çektirirken partililere “Niye dedikodu yapıyorsunuz” diyerek takılan Sarıgül, eski eşini tokalaşarak uğurladı.Aylin Kotil arabaya binerken gazetecilerin soruları üzerine, “Başladık start verdik İstanbul bizim Beyoğlu bizim” dedi.
    Şişli Belediye Sarıgül ise tüm adaylara başarılar dileyerek, “Aday arkadaşlarımız İstanbul’un gelişmesine güçlenmesine önemli katkılarda bulunacaklar. İstanbul’da hukukun arzu etmediği hiçbir projeye imza atmayacaklar. Yapacağımız bütün projeleri proje yarışması ile belirleyeceğiz. Yurttaşlarımızın görüşlerine önem vereceğiz. Yurttaşlarımızın takdirine saygı göstereceğiz. AKP'li yurttaşlarımızı da kucaklayacağız. Bizden önceki yönetimlerin yaptığı hayırlı projeleri de devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.
    Sarıgül adayları kendisinin belirlediği iddialarına ilişkin olarak ise, “Mustafa Sarıgül CHP mektebinin, kültürünün evladıdır. Genel Merkezimizin aldığı kararların tamamına uymakla mükellefiz. Adaylı süreci içerisinde en ufak bir müdahaleci tavrım olmadı. Hiçbir şekilde genel merkezimize isimler üzerinde görüş alışverişinde bulunmadım. Benim için önemli olan partimizin görüşlerini yurttaşlarımızla buluşturacak olan adaylardır. Gönül koymalar birkaç gün sonra düzelir” diye konuştu.
Sarıgül, eski eşi Aylin Kotil’in adaylığı ile ilgili olarak ise şunları söyledi:
     “Başarılar diliyorum. Beyoğlu’nda Aylin hanımın çok başarılı olacağına inanıyorum. Beyoğlu’nda girmediği sokak, çalmadığı kapı kalmadı. İnanıyorum Beyoğlu ilçemiz geçtiğimiz dönemde CHP’nin en önemli noktalarından biriydi. Sayın Aylin Kotil’in ipi göğüsleyeceğine inanıyorum.”
Kotil, aday adayları ile buluştu
      Öte yandan Aylin Kotil, Sarıgül ile bir araya gelmeden önce CHP'nin Beyoğlu aday adayları ile görştü. Kotil, buluşmayı Twitter hesabından "CHP'nin Aday adayı olmuş çok değerli arkadaşlarımla #YeniBeyoglu için birlikte neler yapacağımızı konuşmak için buluştuk..." mesajıyla paylaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.