Ayrılmak isteyen sevgilisini öldürdü

Ayrılmak isteyen sevgilisini öldürdü

Zeytinburnu'nda fuhşa zorlamadan sabıkalı Hüseyin B., ayrılmak isteyen sevgilisi ile Türkmenistan uyruklu komşusunu bıçakladı. Sevgilisi hayatını kaybetti, komşu tedavi altında.

Olay, Zeytinburnu Yenidoğan Mahallesi'nde Emek Sitesi'nde sabaha karşı meydana geldi. İddiaya göre, iki yıldır beraber olan Hüseyin B. (46) ile sevgilisi A.S., geçtiğimiz cumartesi akşamı arkadaşları ve aynı zamanda kapı komşuları olan Türkmenistan uyruklu Oğultach Beroykulyycua (36) ile beraber Bahçelievler'de bir mekana gitti. 

Üç arkadaş 04.30 sıralarında taksiyle eve döndüler. Eve giren iki sevgili kısa süre sonra tartışmaya başladı. Tartışma sırasında A.S., sevgilisine ayrılmak istediğini söyledi. Ayrılmak istemeyen ve ret cevabı alan Hüseyin B., sevgilisini bıçakladı. 
ARKADAŞINI DA BIÇAKLADI
Kavga seslerini duyan arkadaşları Beroykulyycua ise kapıyı çaldı. Kadının yerde kanlar içinde kaldığını gören komşuları bağırarak kaçmaya başladı. Komşusunu susturmaya çalışan zanlı, Berokulyycua'yı da 3 kez bıçaklayarak yaraladıktan sonra kaçtı. Hastaneye kaldırılan A.S. hayatını kaybederken, Berokulyycua ise tedavi altına alındı. 
FUHŞA ZORLAMADAN SABIKALI 
Güvenlik güçleri, garson olduğu öğrenilen katil zanlısını sabaha karşı Esenler'de bir parkta uyurken yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen zanlının sorgusunda, "Beni aldattığını biliyordum" dediği öğrenildi. Zanlının daha önceden, fuhşa teşvik, zorlama ve uyuşturucu kullanma ile bulundurma suçlarından sabıkalarının olduğu belirtildi. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.