Aysal ve Sarıgül incelemelerde bulundu

Aysal ve Sarıgül incelemelerde bulundu

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, dün gece çıkan yangında büyük hasar gören Galatasaray Üniversitesi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Sarıgül, “Tarih gerçekten kül olmuş vaziyette. Keşke böyle bir yangın olm

   Galatasaray Üniversitesi'nin Ortaköy’de bulunan 142 yıllık tarihi binasında dün akşam yangın çıkmış ve yangın sonucu büyük hasar oluşmuştu. Bugün Galatasaray Üniversitesi’ne gelen Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, yangınla ilgili bilgi aldı, binada incelemelerde bulundu.

   Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Sarıgül, “İçerideki manzara korkunç, baktığınız zaman çok üzülüyorsunuz. Tarih gerçekten kül olmuş vaziyette. Keşke böyle bir yangın olmasaydı. Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile kısa bir toplantı yapıldı. Vakıf Başkanımız İnan Kıraç, buranın bütün çalışmalarını yapacak ve burayı eski haline getirecek. Bütün camia el birliği ile destek vererek Galatasaray Üniversitesi'ni eski tarihi dokusuna uygun olarak tekrar yeni baştan eğitim-öğretime açmamız lazım. Onun için bütün yurttaşlarımızla elimizden gelen çalışmaları yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.