Aysun Akbulut’ dan “Aklın Uykusu Umut” sergisi

Aysun Akbulut’ dan “Aklın Uykusu Umut” sergisi

Aysun Akbulut’un “Aklın Uykusu Umut” isimli üçüncü kişisel resim sergisi, Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde açıldı

Aysun Akbulut’un “Aklın Uykusu Umut” isimli resim sergisi, Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde açıldı. Serginin açılışında konuşan Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi Sanat Koordinatörü Ayşe Sipahioğlu, sergi salonlarında Kasım ayından itibaren tam dokuz sergi açtıklarını belirterek, “Bu onuncu sergide, ikinci profesyonel kadın sanatçıyı ağırlıyoruz. Umut veren çiçeklerle dolu bu sergi için Aysun Akbulut’a teşekkür ediyorum.” dedi. Aysun Akbulut ise son yıllarda kent insanının dört duvar arasında yaşadığı yalnızlığa, mutsuzluğa karşı bir çıkış yolu bulunduğunu ifade ederek , “Umuda ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Bir buçuk yıllık çalışmamın neticesi olan bu sergimde, insanların dört duvar arasında yaşadıkları umutsuzluktan bir çıkış olduğunu göstermek istedim.” şeklinde konuştu.

34 yağlı boya tablonun bulunduğu sergide sanatçı Aysun Akbulut, bireyin doğaya ve kendi kökenine dönüşü sorularına cevap arıyor. Sergi 8 Aralık’a kadar ziyaretçilerini bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.