Baba-oğul aşırı hız yapınca hastanelik oldu

Baba-oğul aşırı hız yapınca hastanelik oldu

Bayrampaşa'da, kontrolden çıkan bir otomobil TIR'a arkadan çarptı. Otomobilin sürücüsü Cengiz Duruk (66) ile oğlu Mazlum Duruk (17) yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Kaza, Vatan Caddesi Aksaray istikametinde saat 07.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, 34 TM 1039 plakalı otomobiliyle Aksaray istikametine ilerleyen Cengiz Duruk, Anıt Mezar karşısında direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, yol kenarında park halinde bulunan B 465 HLO plakalı TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil aynı yönde ilerleyen Murat Sarı'nın kullandığı 34 FM 0687 plakalı servis minibüsüne de çarptı. 

Servis minibüsünde küçük çapta maddi hasar oluşurken Cengiz Duruk ile oğlu Mazlum Duruk'un içerisinde bulunduğu otomobil hurdaya döndü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede kaza yerine gelen sağlık ekipleri, durumu ağır olan Mazlum Duruk'u ilk müdahalesinin ardından ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Baba Cengiz Duruk da başka bir ambulansla yine aynı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Servis minibüsünün şoförü Murat Sarı, otomobilin çok hızlı olduğunu ve doğrudan TIR'a çarptığını aktardı. Murat Sarı, otomobil sürücüsü Cengiz Duruk'un uyumuş olabileceğini öne sürdü. Polis, minibüs sürücüsü Sarı ile TIR'ın yabancı uyruklu sürücüsünün ifadesine başvurdu. 

Kaza sebebiyle Vatan Caddesi Aksaray istikametine kısmen trafiğe kapandı. Kazaya karışan otomobillerin kaldırılmasıyla Vatan Caddesi'nde trafik normale döndü. Tedavileri devam eden Cengiz ve oğlu Mazlum Duruk'un hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.