Baba oğul kavgası cinayetle bitti

Baba oğul kavgası cinayetle bitti

Fatih’te, eşiyle kavga eden şahıs, araya giren oğlunu bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Yedikule Mahallesi Hacı Evhaddin Caddesi’ndeki bir gecekonduda meydana geldi. İddialara göre, Muhammed Tonbul, babası Muhittin (42) ile annesi Selvi Tonbul’un kavga ettiğini gördü. Anne ve babasının kavgasını ayırmaya çalışan Muhammet Tonbul, babasıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine baba Muhittin Tonbul, eline aldığı bıçağı oğlunun karnına sapladı.

Muhammet Tonbul kanlar içerisinde yere yığılırken babası evden kaçtı. Anne Selvi Tonbul’un çığlıkları üzerine eve gelen komşuların yardımıyla Muhammet Tonbul İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Samatya Polikliniği’ne kaldırdı. Muhammet Tonbul yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis ekipleri, olay yerinden kaçan baba Muhittin Tonbul’u yakalamak için çalışma başlattı. Kameralara konuşmaktan kaçınan mahalle sakinleri, oğlunu öldürdüğü iddia edilen Muhittin Tonbul’un çok iyi bir insan olduğunu, karıncayı bile incitemeyecek bir yapıya sahip oyduğunu öne sürdü. Ölen Muhammet Tonbul’uh ise sorunlu ve kavgacı birisi olduğu ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.