Babasını bıçaklayarak öldürdü

Babasını bıçaklayarak öldürdü

Fatih'te ismi öğrenilemeyen bir şahsın, sokak ortasında henüz bilinmeyen bir sebeple babasını sırtından bıçakladığı, bununla da yetinmeyerek yere yığılan babasının boğazını kestiği iddia edildi. Ağır yaralı baba hayatını kaybetti.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında, İskender Paşa Mahallesi İmam Murat Sokağı'nda meydana geldi. İddialara göre, ismi öğrenilemeyen bir kişi, henüz bilinmeyen bir nedenle babasını önce bıçakladı, daha sonra da boğazını keserek öldürdü. Görgü tanıkları, saldırgan kişinin son derece soğukkanlı hareket ettiğini, boğazını kestikten sonra babasına bir de tekme attığını belirtti.

Öldürülen kişiyi tanıdığını belirten çevre sakinlerinden Muharrem Gürbüz, "Boyacılık yapıyordu. Kimseye zararı olmayan bir insandı. Herkes onu boyacı Salih olarak tanırdı. Kendisini dün görmüştüm. Tesadüfen buradan geçiyordum. Buraya baktığımda cinayet işlenmiş. Niye vurdular bilmiyorum ama çok üzüldüm. Kamera tespitlerine göre oğlu 2-3 bıçağı arkadan vurduktan sonrada boğazını kesip olay yerinden kaçmış. Salih'i 20 yıldan beri tanırdım. 48-50 yaşlarında bir arkadaştı. Birlikte oturup çay içerdik" dedi.

Cinayetin artından kaçan saldırganın polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.