Bağcılar kadınları futbolla tanıştı

Bağcılar kadınları futbolla tanıştı

Bağcılar'ın ilk bayan futbol takımı kuruldu.

Bağcılar'ın ilk bayan futbol takımı kuruldu. CFS  Spor Kulübü bünyesinde kurulan takım, Bayanlar 2. Ligi'nde mücadele etmeye başladı. 27 futbolcudan oluşan takımın büyük çoğunluğu aynı zamanda lise ve üniversite öğrencisi… 

Bağcılar'ın ilk bayan futbol takımı kuruldu. CFS
  Spor Kulübü bayan futbol takımını da kurdu. Mart ayında kurulan takım, Bayanlar İkinci Lig'de mücadele etmeye başladı. 27 sporcunun olduğu takımda, ilk defa futbolla tanışanlar da bulunuyor. 

Kulüp Başkanı Cemal Boğatekin, Teknik Direktör Fatma Gültekin ve 10 sporcudan oluşan bir ekip
  Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan  ile görüştü. 

Bağcılar'da bayan futboluna yönelik bir ilgi olduğunu ve bu ilgiyi değerlendirmek için bayan futbol takımını kurduklarını ifade eden Antrenör Fatma Gültekin,
  içi ve dışı maçlarının olduğunu söyledi. Gültekin, Ankara, Sakarya, Karabük ve Amasya'ya deplasman maçları oynamak üzere gideceklerini söyledi. 

Takımdaki futbolcuların büyük çoğunluğunun lise ve üniversiteye devam ederek eğitimlerini aksatmadıklarını ifade eden Gültekin, bu yıl ikinci ligde tecrübe kazanacaklarını, önümüzdeki yıllardan itibaren ise kendilerine hedefler belirleyeceklerini söyledi.
 

Bağcılar'da bir ilki gerçekleştirdiği için Kulüp Başkanı Cemal Boğatekin'i tebrik eden
 Belediye Başkanı , "Belediye olarak spora büyük önem veriyoruz ve destekliyoruz. Sporda hem bireysel çalışmalara hem de takım çalışmalarına şimdiye kadar her türlü desteği verdik, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz." dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.