Bağcılar'a otoparklı semt pazarları

Bağcılar'a otoparklı semt pazarları

Bağcılar'da inşaatı devam eden Demirkapı Katlı Otopark ve Pazar Yeri Projesi'nin yakın zamanda hizmete açılacağı bildirildi.

Bağcılar Belediyesi'nin yaptığı açıklamaya göre, ilçede ulaşımı rahatlatmak ve sokak aralarında kurulan semt pazarlarının daha sağlıklı tesislerde hizmet vermesi amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin de katkısıyla hazırlanan katlı otopark ve semt pazarı projeleri hayata geçiriliyor. Bu projenin hayata geçmesiyle birlikte sürücülerin park sıkıntısı ortadan kalkacak, aynı zamanda kaldırımlar yeniden yayaların rahatlıkla kullanabileceği bir hale dönecek.

Bağcılar'da inşaatı devam eden Demirkapı Katlı Otopark ve Pazar Yeri Projesi yakında hizmete sunulacak. İstanbul'un nüfus olarak en büyük ilçesi olan Bağcılar'ın Yıldıztepe, Göztepe, Yeni Mahalle, Hürriyet ve Bağcılar Meydanı'na da katlı otoparklar inşa edilecek.

Toplam 13 bin 336 metrekarelik bir alanı bulunan Demirkapı Katlı Otopark'ın 3 bin 334 metrekarelik alanı da pazar yeri olarak kullanılacak. Pazarın kurulmadığı günlerde bu alan otopark alanı olarak halkın hizmetine tahsis edilecek. Tesis, semt pazarının yanı sıra 343 araçlık üç katlı otopark hizmeti verecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.