Bağcılar'da hareketli saatler

Bağcılar'da hareketli saatler

Polis ekiplerinin 'dur' ihtarına silahla ateş ederek karşılık veren ve çıkan çatışmada yaralanan şüpheli, hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu.

 

Olay, İnönü Mahallesi 30/7 sokakta saat 17.00 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayan bir şahıs, aracıyla kaçmaya başladı. Polis takibinden kurtulmak için havaya gelişi güzel ateş açan şahsa, polis ateş açarak yanıt verdi. Otomobille kaçmaya çalışan şahıs, polis kurşunuyla yaralanmasına rağmen kaçışını sürdürdü. Daha sonra, şüphelinin İnönü Mahallesi 30/7 sokakta bulunan bir apartmanın çatı katına saklandığı bilgisi üzerine binanın çevresi kuşatıldı. Olay yerine gelen Özel Harekat Timi, çevre güvenliğini sağladıktan sonra binaya baskın düzenledi. Bu sırada olası bir çatışma ihtimali üzerine olay yerinde ambulanslar bekletildi. 

Yaklaşan 3 saat süren bekleşin ardından binaya giren Özel Harekat Timi, şüpheli şahsın buradan da kaçtığını tespit etti. Apartmanın çatı katında yapılan aramalarda şüpheliye ait olduğu tahmin edilen kan izlerine rastlandı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken kaçan şüphelinin yakalanması için soruşturma başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.