Bağcılar’da karne şöleni

Bağcılar’da karne şöleni

Bağcılar’da farklı okullarda karne şöleni düzenlendi. İlk şölen Türk İsveç Kardeşlik Okulu’nda gerçekleştirildi. Buradaki programa katılan Çağırıcı, daha sonra Üsküp İlköğretim Okulu’na geçti.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bağcılar’da da 180 bin öğrenci karnelerini alarak yarı yıl tatiline girdi. Türk İsveç Kardeşlik Okulu’nda düzenlenen karne şölenine Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz ile çok sayıda öğretmen, öğrenci ve veli katıldı.

Karne dağıtım törenine de katılan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Bugün karnelerinizi alarak yarıyıl tatiline giriyorsunuz. Tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize verimli bir yarıyıl tatili diliyorum” dedi.

Program kapsamında Okullararası Yıldız Futsal Turnuvası’nda İstanbul Şampiyonu olan okul öğrencileri de ödüllendirildi. Sporcu öğrencilerin madalyaları takılırken, öğrencilere spor malzemesi hediye edildi.

Başkan Çağırıcı buradaki programın ardından bir öğrencinin tweet atarak kendi okullarına davet etmesi üzerine Üsküp İlköğretim Okulu’ndaki karne dağıtım törenine katıldı. Burada da öğrencilerle yakından ilgilenerek onlarla sohbet eden Çağırıcı, öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Çağırıcı, daha sonra Ateştuğla ve Güneşli Çocuk yuvalarında düzenlenen karne törenlerine de katıldı. Başkan Çağırıcı burada da miniklerin karnelerini verdi. 

ENGELLİLER DE KARNE SEVİNCİ YAŞADI
Bağcılar Engelliler Sarayı’nda meslek edindirme kurslarına katılan engellilerin moral ve motivasyonlarını artırmaya yönelik de karne şöleni düzenlendi. Ahşap, Halı ve Kilim Dokuma ile Sabun atölyelerinde meslek edindirme kurslarına katılan toplam 130 engelliye karne verildi. Karnelerini alan kursiyerler büyük bir mutluluk yaşadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.