Bağcılarda Ücretsiz Havuzların İlki Yapılıyor

Bağcılarda Ücretsiz Havuzların İlki Yapılıyor

Bağcılar Belediyesi ilköğretim öğrencilerinin yüzme öğrenebilmesi için ilçeye yüzme havuzu yapıyor. Proje kapsamında ilk havuz Kazımkarabekir Mahallesi'nde yapılacak.

 Bağcılarda Ücretsiz Havuzların İlki Yapılıyor

Bağcılar Belediyesi ilköğretim öğrencilerinin yüzme öğrenebilmesi için ilçeye yüzme havuzu yapıyor. Proje kapsamında ilk havuz  Mahallesi'nde yapılacak.  Havuzlardan öğrencilerin ücretsiz yararlanabileceğini belirten  Belediye Başkanı , "Geleceğin sporcularının yetişmesini istiyoruz" dedi.

İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNE  BEDAVA

Projeye  Mahallesi'nde yapılacak havuzla başlanacak ve en kısa sürede 'ın farklı mahallelerine toplam altı tane yüzme havuzu yapılacak. 18 metre uzunluğunda ve 8.2 metre genişliğinde olacak havuzdan ilköğretim öğrencileri ücretsiz yararlanabilecek. Tek kattan oluşacak yapı 580 metrekare alan üzerine inşa edilecek. Projeye en kısa sürede başlanacağını ifade eden  Belediye Başkanı , proje kapsamında 'da aynı özelliklerde altı yüzme havuzu yapmak istediklerini söyledi. İlköğretim okullarındaki beden eğitimi derslerinin bu havuzlarda yapılabileceğini ifade eden Çağırıcı, "Bu havuzlar, belki de yeni yeteneklerin keşfedilmesine, geleceğin sporcularının yetişmesine imkan hazırlayacak. Özellikle bu yönüyle projeyi çok önemsiyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.