Bağış kutusunu çaldı

Bağış kutusunu çaldı

Beyoğlu'nda, alışveriş bahanesiyle büfeye gelen bir kişinin bağış kutusunu çalması güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi. Bağış kutusunun içinde yaklaşık 300 lira olduğu belirtildi.

Olay, Sıraselviler Caddesi üzerinde bulunan bir büfede meydana geldi. Büfeye gelen bir kişi, yiyecek bir şeyler almak istedi. Büfede çalışan kadın siparişi hazırlamak için kasadan uzaklaştı. Masadaki bağış kutusunu gözüne kestiren şahıs, büfenin içinde dolaşmaya başladı. Siparişi hazırlayan kadının boş anını kollayan şahıs, ceketini çıkararak kutunun bulunduğu masaya yaklaştı. İçinde yaklaşık 300 lira bulunan bağış kutusunu ceketinin arasına koydu. Büfe çalışanına siparişi almaktan vazgeçtiğini söyleyen şahıs, uzaklaşarak gözden kayboldu. 

Olayı kısa süre sonra fark ederek güvenlik kamerasının görüntülerini izleyen büfe sahibi, "Bu akıl almaz bir şey. Bu parayı nasıl yiyecek bilmiyorum. Bu para gerçekten ihtiyacı olan kişiye gidecekti. Bağış kutusu bu. Herkesin gönlünden kopan bir şey. Müşterilerden rica ediyorduk, onlar da tamam deyip bağış yapıyorlardı." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.