Bağlarbaşı attı Kartal Belediye baktı

Bağlarbaşı attı Kartal Belediye baktı

İstanbul U16 Ligi 35. grup 8.hafta karşılaşması İstanbul Kartal Belediyespor ile Bağlarbaşıspor karşı karşıya geldiler, karşılaşmayı 5-0 kazanan konuk takım Bağlarbaşıspor yenilgisiz liderliğini sürdürdü.

İstanbul U16 Ligi 35. grup 8.hafta karşılaşması  İstanbul Kartal Belediyespor ile Bağlarbaşıspor karşı karşıya geldiler, karşılaşmayı 5-0 kazanan konuk takım Bağlarbaşıspor yenilgisiz liderliğini sürdürdü.

Kartal Yunus Stadında oynanan mücadeleyi Mesut Üstündağ, Mehmet Aykut Kaya ve İrfan Agin hakem triosu yönetti. Karşılaşmaya her iki takım istekli ve arzulu başladı, ilk dakikalarda her iki kalede gol pozisyonları vardı. 25. dakikada konuk takım rakibini üstüne orta sahadan hızlı çıktı ceza sahası içinde topla buluşan Çağrı Şahin sert bir vuruşla topu filelere gönderdi 1-0. ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.
 
60.dakikada Bağlarbaşıspor sağ kanattan ceza sahası için gelen ortayı iyi takip eden Doğukan Topkaya güzel bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi 2-0. Bu golden sonra oyuna iyice ağırlığını koyan Üsküdar temsilcisi 70. ve 72 .dakikada Sefa Yalçın'ın golleriyle durum 4.0 oldu perdeyi kapatan gol 80. dakikada Erinç Ahmet Özyutlu'dan geldi karşılaşmayı 5-0 kazanan Bağlarbaşıspor liderliğini sürdürdü.
 
kartal-belediyespor.jpgbaglarbasispor1-010.jpgbaglarbasispor2-011.jpgbaglarbasispor3-011.jpgbaglarbasispor4-010.jpgbaglarbasispor5-010.jpgbaglarbasispor6-008.jpgbaglarbasispor7-007.jpg
 
 
Haber-Foto : Akgün Çokgez

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum