Bağlarbaşıspor ile Kartal Cevizli puanları paylaştı

Bağlarbaşıspor ile Kartal Cevizli puanları paylaştı

İstanbul U19/1 ligi 23. Grubunun iddialı takımlarından Bağlarbaşıspor evinde misafir ettiği K.Cevizli G.Gücü takımı ile 3-3 berabere kalarak puan kaybı yaşadı.

İstanbul U19/1 ligi 23. Grubunun iddialı takımlarından Bağlarbaşıspor evinde misafir ettiği  K.Cevizli  G.Gücü takımı ile 3-3 berabere kalarak puan kaybı yaşadı.

Spor Akademi stadında oynanan çekişmeli mücadeleyi İbrahim Tokmak, Kaan Ergin, ve Süheyl Onur Sırma hakem triosu yönetti. Karşılaşmaya her iki takımda istekli ve arzulu başladılar, maçın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçti .
 
35. dakikada sağ köşeden ev sahibi takım Bağlarbaşı M.Raşit Yönden ile korner atışını ceza sahası ön çizgisi'ne yaptığı ortayı iyi takip eden Hasan Gül, şık bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi 1-0. İlk yarı ev sahibi takımın üstünlüğü ile  tamamlandı.
 
2. yarıya her iki takımda kontrollü başladı. 56.dakikada konuk takım orta sahadan hızlı çıktı topla buluşan Umut Kırcalı kaleci ile karşı karşıya kaldı topa iyi bir vuruşla top az farkla dışarı çıktı. 60.dakikada konuk takım orta sahadan gelişen atakta topla buluşan Umut Kırcalı ceza sahası içinde rakibi tarafında forması çekilince hakem İbrahim Tokmak Beyaz noktayı gösterdi Bağlarbaşılı oyuncu Hüseyin Demirci kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı konuk takımda penaltı atışını gole çeviren Umut kırcalı topu ağlara gönderdi 1-1.
 
62. dakikada konuk takım sağ kanatan ceza sahası içine giren Umut Kırcalı rakibi tarafında müdahale edilince hakem İbrahim Tokmak 2. kez beyaz noktayı gösterdi bu karadan sonra tribünden itirazlar gelince hakem İbrahim Tokmak sahayı terk edip 20 dakika ara verdi tribünleri boşaltıktan sonra karşılaşmaya devam edildi, konuk takımdan penaltı atışını kullanan Umut Kırcalı topu kaleci Orkun Çetinkaya topu tutarak 2. gole izin vermedi. 76.dakikada konuk takım orta sahadan ani geliştirdiği atakta topla buluşan Yücel Taşkın takımının 2. golünü atarak Kartal temsilcisini 2-1 öne geçirdi.
 
80.dakikada konuk takım Emre Horoz'un attığı golle 3-1 öne geçti. 82.dakikada ev sahibi takımdan Ömer Faruk Atasoy ve 85. dakikada Hasan Gül Hakem İbrahim Tokmak  kırmızı kart göstererek oyun dışına gönderildi.  Ev sahibi Bağlarbaşı karşılaşmaya 8. kişi ile devam etmeye başladı, 87.dakikada Bağlarbaşı sol kanattan Emirhan Hamamcı ile 2. golü buldu 3-2. Bordo Beyazlı takım rakibini üstüne gidip bir gol daha bulmak amacındaydı 90+ 3 ev sahibi takım Kadir Karabul ile 3. golü atıp karşılaşmayı 3-3 lük skorla tamamlamayı bildi.    
 
baglarbasispor1-001.jpgcevizlispor-001.jpgbaglarbasispor2-001.jpgbaglarbasispor3-001.jpg
 
 
baglarbasispor4-001.jpgbaglarbasispor5-001.jpgbaglarbasispor6-001.jpgbaglarbasispor7-001.jpg
 
 
 
Haber-Foto : Akgün Çokgez

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.