Bağlarbaşıspor zirvenin tek sahibi oldu

Bağlarbaşıspor zirvenin tek sahibi oldu

İstanbul U14 Ligi 29. Grubta zirveyi aynı puanla paylaşan Bağlarbaşıspor ile Sarıgazispor Çakmak Stadında kozlarını paylaştılar. Zorlu mücadeleyi 3-1 kazanan Bağlarbaşıspor 21 puana yükselerek zirvenin tek sahibi oldu.

İstanbul U14 Ligi 29. Grubta zirveyi aynı puanla paylaşan Bağlarbaşıspor ile Sarıgazispor Çakmak Stadında kozlarını paylaştılar. Zorlu mücadeleyi 3-1 kazanan Bağlarbaşıspor 21 puana yükselerek zirvenin tek sahibi oldu.

Çakmak Stadında Furkan Olcaş'ın yönettiği mücadeleye ev sahibi Bağlarbaşı'nın vuruşu ile başladı. Her iki ekipte oyuna kontrollü başlarken sahada oyuncular sert futbolu gözlerden kaçmadı, zirve mücadelesi veren her iki takımda birbirine fazla açık vermeyip kontra ataklarla gole gitmeyi istiyorlardı. ilk yarı 0-0 tamamlandı derken Bağlarbaşıspor 35+3 dakikada sol kanattan Emir Yılmaz korner bayrağının önünde yapmış olduğu orta kaleci Emirhan Yayıkçı'nın müdahalesine rağmen filelere gidince Bağlarbaşı ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı
 
2. Yarıya konuk takım Sarıgazispor golle başladı 40.dakikada sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde gelen topu iyi takip eden Hasan Argün kaleci Eren çiftçi ile karşı karşıya kalarak güzel bir vuruşla topu filelere gönderdi 1-1.
 
50.dakikada ev sahibi takım sağ kanattan kullandığı serbest atışı ceza sahası içine gelen ortayı iyi takip eden Ferdi Tarhan güzel bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi 2-1. 65.dakikada perdeyi kapatan gol Furkan İzci'den geldi 3-1. Üsküdar temsilcisi Bağlarbaşıspor zorlu mücadeleden 3 puanı alarak puanını 21 yaptı ve zirvede tek başına kaldı.
 
Sarıgazi cephesinden hakeme büyük tepki
Sarıgazispor Teknik Heyeti maç sonu uzatma dakikalarını eksik oynattığı ve maç içersindeki hatalı kararları ile maçın hakemi Furkan Olcaş'a tepkisini gösterdi. Sarıgazispor başkanı Serdar Turhan "Böylesine önemli ve şampiyonluğu belirleyecek maçta böyle acemi bir hakemin verilmesini kınıyorum, verdiği hatalı kararlar ile futbolcularımın moralini bozarak oyundan düşürmüştür" dedi.
 
Stad : Çakmak
Saha Kom : Cüneyt Tuncer.
Hakem : Furkan Olcaş
Bağlarbaşıspor : Eren, Ferdi, Furkan, Ulaşcan, Burak, Olcay, Melih, Anıl, Berke, Dağhan, Emir.
Yedekler : Faik, Ensar, Emirhan, Boray, Eren, Halil, Yıldıray
Teknik Sorumlu : Murat Pervanoğlu
Sarıgazispor : Emirhan, Mustafa, Ramazan, Erdem, Abdullah, Enes Keskin, Enes Demir, Hasan, Cenk, Bilal, Fatih
Yedekler : Raif, Doğancan, Miraç, Cuma, Muhammet, Baran, Mehmet
Teknik Sorumlu : Şahin Yeşildağ

baglarbasispor1-011.jpgsarigazispor.jpgbaglarbasispor2-012.jpgbaglarbasispor3-012.jpgbaglarbasispor4-011.jpgbaglarbasispor5-011.jpgbaglarbasispor6-009.jpgbaglarbasispor7-008.jpg

 

Haber-Foto : Akgün Çokgez

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum