Bakırköy'de tacizciye linç

Bakırköy'de tacizciye linç

Bakırköy'de mahalle sakinleri tacizciyi linç etmeye kalktı...

 DUDAĞINDAN ISIRDI

Evli olan F.P., 11 Kasım günü, Osmaniye Mahallesi'ndeki evinin önünde iki blok ötede oturan. tarafından  edildiğini ileri sürdü. F.P.,.'nin kendisini öpmek istediğini karşı çıkınca da dudağından ısırdığını söyledi. F.P.'nin çığlık atarak yardım istemesi üzerine mahalleli toplandı. Mahalleli,.'ye saldırdı. Haber verilen polis son anda gelerek .'yi  edilmekten kurtardı. Karakolda hakkında cinsel  suçlaması ile işlem yapılan ., bir gün sonra adliyeye sevk edildi. Nöbetçi savcı .'yi tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk etti. Ancak mahkeme.'yi serbest bıraktı.

POMPALI TÜFEK GÖSTERDİ
Kısa bir sürede mahalleli Erbakan T.'nin evine döndüğünü öğrendi. Yine toplanan mahalleli bu sefer de Erbakan T.'nin evini taşa tuttu. Erbakan T. de pencereden pompalı tüfek göstererek toplanan kalabalığı korkutmak istedi. Gelen polis ekipleri Erbakan T.'yi bu sefer "silah teşhir" etmekten gözaltına aldı. Savcı, Erbakan T. yine tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk etti. Ancak Erbakan T. bir kez daha serbest kaldı.

, GECE-GÜNDÜZ NÖBET TUTTU
Mahalleli yine Erbakan T.'nin evinin önünde toplandı ve taş atarak pencere camlarını kırdı. Gelen polis ekipleri olayın büyümesinden korkarak takviye ekip istedi. Bunun üzerine olay yerine ekipleri sevk edildi. Gerginlik yüzünden  ekipleri iki gün gece-gündüz mahallede nöbet tuttu. Erbakan T., aile üyeleri ile bir yakınlarının evlerine gidince mahalleli sakinleşti. Ortalığın durulması üzerine de polis normal görevine döndü.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.