Bakırköylü Gençlerden Örnek Davranış

Bakırköylü Gençlerden Örnek Davranış

Bakırköy Belediyesi tarafından her akşam 10 bin kişiye verilen iftar yemeğinde Bakırköylü gençlerde bulunarak yaşlıların ve engellilerin iftar yemeklerini servis ediyor.

Bakırköylü gençlerin çok örnek bir davranış sergilediğini belirten Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şunları ifade etti: ”Bakırköy’de Fildamı Parkı’nda, Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde, sokak iftarlarında ve metro durakları, Pazar yakınlarında 10 bin kişiye iftar yemeği veriyoruz. Paylaşmanın sıcaklığını Bakırköylü yurttaşlarımızla beraber yaşıyoruz. İftar yemeklerimizin dağıtımı sırasında gönüllü olarak görev yapan gençlerimize ayrı bir yer açmak istiyorum. Gönüllü gençlerimiz her akşam Bakırköylü büyüklerinin ve engellilerin yemeklerini masalarına götürerek servis ediyorlar. Çok örnek bir davranışta bulunuyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.”

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Kerimoğlu, Botanik Parktaki ramazan eğlencelerinin ve konserlerin de mübarek Ramazan Ayı boyunca devam edeceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.