Banka Sınavları 2019

Banka Sınavları 2019

Banka ve Krediler olarak bu yazımız içerisinde banka sınavları hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Bankalar, yılın belirli dönemlerinde personel alım ilanları açarak ekibini güçlendirmeye çalışır.

Banka ve Krediler olarak bu yazımız içerisinde banka sınavları hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Bankalar, yılın belirli dönemlerinde personel alım ilanları açarak ekibini güçlendirmeye çalışır. Sınavlar, bankaların boş departmanlarına göre değişiklik göstermektedir. Bazı departmanlar için sadece yazılı sınav gerekirken bazı departmanlar için sözlü sınavlar gerekmekte. Bu durum bankadan bankaya da değişiklik göstermektedir. Bankaların 2019 yılı içerisinde boş pozisyonları için uyguladığı alımlar ve sınavlar;

Banka Sınav Tarihleri Ne Zamandır?

Birçok banka 2019 yılının ilk çeyreğinde personel alımını tamamladı. Ancak hala başvuru almaya devam eden bankalarda bulunmaktadır. Gerekli şartları taşıyan herkes aslında bankalara istedikleri dönem başvuruda bulunabiliyor. Bankacılık ve finans, Bankacılık ve Sigorta, İşletme bölümlerinden mezun olmak başvuruda bulunmak için yeterlidir. Bankacılık alanında işe başlayabilmek için ya lisan mezunu ya da üniversitelerin 3. ya da 4. sınıfında okuyor olmak gerekir. Lise mezunu olarak girebileceğiniz pozisyon güvenlik görevlisi gibi alanlardır.

Ziraat Bankası Sınav Tarihi 2019

155 yaşında olan Ziraat Bankası, her geçen gün büyüyerek ülke markası olma yolunda ilerliyor. Ziraat Bankası sınavları genel olarak KPSS sınavları üzerinden yapılıyor. Ziraat Bankası bildiğiniz üzere 3 kamu bankasından biri olup tüm işlemlerini devlet kontrolü ile yapmaktadır.

Akbank Sınav Tarihi 2019

Akbank, 2018 yılından itibaren büyük yükselişe geçmiş, diğer bankalara nazaran müşteri sayısını artırma yoluna gitmiştir. 2019 yılı sonuna kadar geçerli olan personel alım sınavları ile ekibini daha da güçlendirmek isteyen Akbank hem yeni mezun hem de deneyimli personellere ihtiyaç duyuyor.

İş Bankası Banka Sınav Tarihi 2019

İş Bankası, sahip olduğu müşteri kitlesi ile Türkiye'nin en büyük özel bankası olduğu kanıtlamıştır. Ekibini güçlendirme için personel alım sınavları açan İş bankası, 2019 yılında büyük alımlar gerçekleştirdi. Şu an için Haziran ayı sonuna kadar geçerli tek bir alım bulunuyor. İstanbul, Gaziantep, İzmir ve Zonguldak şehirleri için şoför alımı yapan İş Bankası, kendi kadrosu ile personel alımı gerçekleştiriyor.

Yapı Kredi Bankası Sınav Tarihi 2019

1944 yılında kurulan Yapı Kredi Bankası, kalanında ilk ulusal çaplı şirket olarak karşımıza çıkıyor. Aktif büyüme bakımından oldukça başarılı olan Yapı Kredi Bankası, yılın her dönemi personel almak ihtiyacı duyuyor. Personel alımı sınavlar ile ilgili bilgiler genellikle kariyer sitesi üzerinden yapılıyor. Yapı Kredi insan kaynakları ile iletişime geçerek güncel sınav tarihleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Aktif olarak bulunan ilanlar genellikle yazılım geliştirme ve bireysel kredi risk stratejileri uzmanlığıdır.

Garanti Bankası Sınav Tarihi 2019

Garanti Bankası, BBVA çatısı ile birleşmesi ile beraber aktif büyüklüğünü neredeyse iki katına çıkarmış durumda. Bu banka başta üniversite öğrencileri olmak üzere her alanda personel alımı yapıyor. Sınav tarihleri genelde yıl sonuna doğru olan Garanti, atamalarını yeni yılın ilk ayında yapıyor. Kaynak:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.