Barbarosspor Süper Amatör Ligde

Barbarosspor Süper Amatör Ligde

İstanbul 1. Amatör Lig play-off mücadelesinde Yeni Levent Konaklarspor ile Barbarosspor karşı karşıya geldiler. Mücadeleyi 3-1 kazanan Barbarosspor Süper Amatör Lige çıkma başarısı gösterdi.

İstanbul 1. Amatör Lig play-off mücadelesinde Yeni Levent Konaklarspor ile Barbarosspor karşı karşıya geldiler. Mücadeleyi 3-1 kazanan Barbarosspor Süper Amatör Lige çıkma başarısı gösterdi.

Paşabahçe Stadında oynanan mücadeleyi Mert Büyükgiray, Mesut Kırbaş, Ahmet Midilli hakem triosu yönetirken, Sedat Korum 4.hakem olarak görev aldı.

Gruplarını 2. sırada bitirerek play-off oynamaya hak kazanan ve galip gelecek takımın Süper Amatör Lige çıkacağı önemli mücadeleye iki takımda seyirci desteği ile başladı. Karşılıklı ataklar başlayan mücadelede Barbarosspor daha etkili görünürken ilk yarıda iki takımında yaptığı ataklardan gol sesi çıkmadı.

Goller ikinci yarıda geldi

İkinci yarıya hızlı başlayan iki takımdan golü bulan Üsküdar temsilcisi Barbarosspor oldu. 55.dakikada soldan Abdullah Çepnioğlu'nun ortasında topu kafa ile filelere yollayan Bilal Özkan takımını 1-0 üstünlüğe taşıdı. 75.dakikada 2. sarıdan kırmızı kart gören Bilal Özkan takımını sahada 10 kişi bıraktı.

Eksik olmasına rağmen baskılı oynayan Barbarosspor 80.dakikada Kaan Akgün'ün düşürülmesi ile kazandığı penaltı atışını Rıza Kaya ile filelere yollayarak skoru 2-0 yaptı. Maçın sonlarına doğru Selomo Dalva'nın golü ile farkı bire indirerek umutlarını arttıran Yeni Levent Konaklarspor uzatma dakikalarında kalesinde Amir Necim'in golüne engel olamadı ve mücadele Barbarosspor'un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Barbarosspor tarihinin en büyük başarısı

Ulaş Turun Başkanlığında ve Teknik Sorumlu Tamer Erdem yönetiminde Süper Amatör Lige yükselen Barbarosspor tarihindeki en büyük başarısını elde etmiş oldu. Maçın bitimi ile rakip Yeni Levent Konaklar Teknik Sorumlusu Recep Aykutalp ve futbolcular arkadaşlarını tebrik ederek yükseldikleri Süper Amatör Ligde başarılar dilediler.

barbarosspor-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.