Başakşehir Bilgievi Öğrencilerine İftar

Başakşehir Bilgievi Öğrencilerine İftar

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, iftarda Bilgievi öğrencileri ile buluştu.

Öğrencilerle Ramazan etkinlikleri kapsamında, Sular Vadisi'ndeki iftarda bir araya gelen Uysal, "Ramazan'ın ruhunu gelecek kuşaklara aktarabilecek için çaba sarf ediyoruz. Bilgievlerimiz bu çabalarımızın en güzel örneğidir' dedi.

350 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen iftarda çocuklara hitaben konuşan Başkan Uysal, "Ramazan kardeşlik, dostluk ve paylaşım ayıdır. Biz kurduğumuz iftar sofralarında kardeşlik bağlarını güçlendirerek, sosyal paylaşım ortamı oluşturmak istedik. Bilgievlerimiz ilçe çocuklarımıza verdiği aile ortamındaki eğitimle çocuklarımızın ikinci evi oldu. Bilgievlerinde yalnızca eğitim değil, dostluğu ve paylaşımı da öğretiyoruz. Umarım kurulan bu bereket sofraları kurulan dostlukları pekiştirir. Biz anne babalar olarak çocuklarımıza Ramazan'ın manevi atmosferini gelecek kuşaklara aktarmalıyız" dedi.

Sular Vadisi'nde aile ortamında gerçekleşen iftara, sanatçı Gülay'da katıldı. Akşam da Bahçeşehir Gölet etkinlik alanında sahne alan sanatçı konser öncesi Bilgievi öğrencileri için düzenlediği iftar için başkan Mevlüt Uysal'a teşekkür etti. "Geçen sene de buradaydım. Görüyorum ki bu sene daha yoğun geçiyor. Seneye yine burada olmak isterim" dedi. Öğrencilerden yoğun ilgi gören sanatçı öğrencilerle sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vadide, iftar öncesi Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'la Ahaber için röportaj yapan sunucu Nihan Günay görüşlerini şöyle açıkladı: "Bilgi evleri zaten çok güzel bir proje. Bu akşam çocukların burada olması ve bu işin içinde olması çok güzel"

Belediye Başkanı ve sanatçı Gülay'la birlikte iftar yapan Bilgievi öğrencileri, Başkan Uysal'dan iftarın tekrarlanmasını talep etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.