Başkan Faik Yılmaz'dan Yeni Yıl Mesajı

Başkan Faik Yılmaz'dan Yeni Yıl Mesajı

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz, Yeni Yıl'da Ülke Refahı Sağlanmasını Temenni Ederek Sözlerine Devam Etti..

BAŞKAN FAIK YILMAZ’DAN YENİ YIL MESAJI

Terör ve hain saldırılar altında geçirdiğimiz 2016 yılı, bizler için bir daha yaşanmaması gereken ama aynı zamanda asla hafızalarımızdan ve kalplerimizden silinmeyecek olayları barındırıyordu. Bu sebeple 2017 yılı ile birlikte hem ülkemiz hem de esnafımız adına yeni bir sayfanın açılması umudunu taşıyoruz. Refahın, huzurun arttığı, alın teriyle ülkesine katma değer sağlayan esnafımızın hakkını aldığı yeni bir yılı hep beraber kucaklamak istiyoruz. Gireceğimiz yeni yılda Allah’tan sıkıntısız, üzüntüsüz, esenlik dolu bir yeni yıl niyaz ediyorum.

Yeni yılın esnaf sanatkârımıza bol bereket ve hayırlar getirmesini diliyor; 2017 yılının insanlığa barış getirmesini, ülkemizin, milletimizin dayanışma, birlik ve kardeşliğini güçlendirmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin 2017 yılını kutlar, yeni yılın tüm insanlığa başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim.

Faik Yılmaz

Istanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.