Başkan Genç, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Başkan Genç, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Zekeriyaköy ilk ve ortaokul öğretmen ve velilerinin organize ettiği ‘Salep Günü’ne katıldı.

Başkan Genç, tek tek sınıfları dolaşarak 2012-2013 Eğitim Öğretim yılı sömestr tatili nedeniyle karne alan öğrencileri tebrik etti. Öğretmen ve velilerle bol bol sohbet edip fotoğraf çektiren Başkan Genç, ana sınıfında okuyan ve ilk karnelerini alan miniklerle bir süre oynadı. Daha sonra 3-A sınıfına çıkan Genç, öğrencilere karnelerini takdim etti.

Bahçede yapılan toplu törene de katılan Başkan Şükrü Genç, öğrencilerin yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı. Kendisinden imza almak ve fotoğraf çektirmek isteyen öğrencileri kırmayan Başkan Genç, notları yüksek öğrencilere başarı belgelerini verdi. Okul müdürü Tuncay Mahmutoğlu törende yaptığı konuşmada, Başkan Genç’i aralarında görmekten mutlu olduklarını dile getirirken, okullarına yaptığı destek ve yardımlar için de ayrıca teşekkür etti.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e Başkan Yardımcıları Adnan Ayber, Recep Yel, Mehmet Metilli, Belediye Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Saadet Göne Ergenç ve Başkan Danışmanı Erol Işık da eşlik etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.