Başkan Karaman'dan dernek ziyaretleri

Başkan Karaman'dan dernek ziyaretleri

Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, cumartesi ve Pazar gününü dernek ziyaretlerine ayırdı. Derneklerin önemine değinen Karaman, gençlere sahip çıkılmasını söyledi

Güngören’de faaliyet gösteren dernekleri belli aralıklarla ziyaret eden Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, bu haftasonu Bayburt, Trabzon, Trakya ve Erzincan iline bağlı hemşehri derneklerinin davetlerine katıldı. İlk ziyaretini Bayburt İli Armutlu Köyü Derneği’ne gerçekleştiren Başkan Karaman, daha sonar 24 Erzincanlılar, Trabzon Gülen Köyü ve Trakyalılar derneklerini ziyaret etti. Derneklerin önemine değinen Başkan Karaman, “Hemşehri dernekleri, doğup büyüdükleri bölgenin kültürünü yaşadıkları şehirlere de taşımalılar. İstanbul’un kamaşası içinde kaybolan gençlerimizin elinden tutmak ve onlara örf, adet, gelenek ve göreneklerimizi aşılamalıyız. Yarın bu ülkeyi onlar yönetecekler bu yüzden geçmişlerini, geldikleri yeri ve tarihimizi çok iyi bilmeliler. Bu yüzden sizlere çok büyük görevler düşüyor. Kurduğunuz hemşehri dernekleri yaşadıkça ve amacına uygun hareket ettikçe, bu gençlik bizim geleceğimiz olmaya devam edecektir” diye konuştu. 

Başkan Karaman’a dernek ziyaretlerinde AK Parti Güngören İlçe Başkanı Ercüment Sever, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Özçiçek ve Belediye Meclis Üyesi Tarık Kambur da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.