Başkan Öz, Emekçi Kadınlar Günü'nde Balkan Derneği Kadınlarıyla Buluştu

Başkan Öz, Emekçi Kadınlar Günü'nde Balkan Derneği Kadınlarıyla Buluştu

Kartal Belediye Başkanı Op.Dr.Altınok Öz, Kartal'da Balkanlar Kültür ve Dayanışma Derneği üyesi kadınların düzenlediği geceye katıldı

 Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal'da Balkanlar Kültür ve Dayanışma Derneği üyesi kadınların düzenlediği geceye katıldı.

Gecede, Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, eşi Feray Öz, CHP İstanbul Milletvekilli Kadir Gökmen Öğüt ile eşi, CHP İstanbul Milletvekili Celal Dinçer, Kartal Cemevi Başkanı İsmail Saçlı ve Kartal Belediye Başkan yardımcıları da yer aldı.


10. Yıl Marşı'nın da okunduğu gecede Başkan Öz, bir konuşma yaptı. Bulgaristan Hak ve Özgürlük Partisi'nin Genel Başkanı Ahmet Doğan'a yapılan suikast girişimine değinen Öz, "Biz olayı yerinde izleme fırsatı bulduk. Onun için o günü hiç unutmayın. O gün olanlar burada sizlere yapılanlardır. Sizlere yapılacak olanların ayak sesleridir. Türkiye'de nasıl insanları, bu ülkeyi kardeşlik ortamından bölme noktasına getiriyorlarsa, bunun senaryosunu Bulgaristan'da yaşadık. Ayrıştırmayacağız. Onların yanında olacağız. Onun için Kartal Bulgaristan göçmenleri, yeriniz olacak, kültürünüz olacak, burada yaşayacaksınız. Sayın Genel Başkanım; 'Bu memlekette aydınlar, entelektüeller, yazarlar ve basın cesur olabilmelidir. Aynı zamanda bu ülkede namussuzlar kadar namuslular da cesur olmalıdır ki o memleket ayakta kalabilsin' diyor. Bizde namusluluk da var cesaret de. Dolayısıyla sadece ve sadece karar vermek gerekir. Ben kararı burada görüyorum. Gördüğüm için de çok mutluyum. Yarına dinç, kararlı güzel bir şekilde hazırlanacağız. 2014'ün hesabını bugünden vereceğiz, verdireceğiz. Yolunuz açık olsun. Kimliğinizi, Türklüğünüzü katiyen unutmayın. Eşim ve kendim adına saygılar sunuyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.