Başkan Öz, Karadenizliler ‘in Hamsi Festivali’ne katıldı

Başkan Öz, Karadenizliler ‘in Hamsi Festivali’ne katıldı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz; Doğu Karadenizliler Derneği’nin düzenlediği hamsi festivaline katıldı. Başkan Altınok Öz, hamsi festivalinde yaptığı konuşmada kreş sayısını artıracaklarını da belirtti

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz; Doğu Karadenizliler Derneği’nin düzenlediği hamsi festivaline katıldı. Başkan Altınok Öz, hamsi festivalinde yaptığı konuşmada kreş sayısını artıracaklarını da belirtti

Kartal Doğu Karadenizliler Kültür Derneği’nin bahçesinde gerçekleştirilen hamsi festivaline Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Doğu Karadenizliler Derneği Başkanı Doç. Dr. Necmi Kurt, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Gülcemal Fidan, Dr. Turgut Mermertaş ve dernek yöneticileri katıldı. Izgara hamsilerden yemek isteyenler dernek bahçesinde uzun kuyruklar oluşturdu. Karadeniz folklor gruplarının gösterileri ve kemençe eşliğinde eğlenceye doyan vatandaşlar,  Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e ve festivale katkılarından dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

“KREŞ SAYIMIZI ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA ARTIRACAĞIZ”

Doğu Karadenizliler Kültür Derneği Başkanı Doç. Dr. Necmi Kurt, Karadeniz kültürünün yaşatılması gerektiğini belirtti. Necmi Kurt konuşmasında, sivil toplum kuruluşlarına verdiği destekten dolayı Başkan Altınok Öz’e teşekkür ederek şöyle devam etti: “Karadenizlilerin kültür özelliklerini; bu mekânda yaşatmayı düşünüyoruz. Doğu Karadenizler Kültür Derneği olarak bunu sağlayabilirsek çok mutlu oluruz. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, sivil toplum örgütlerine çok önem veren bir başkandır. Bu bizim şansımızdır. Başkanımız, sivil toplum örgütleriyle yürüyen sivil bir başkandır. Bu konudaki hassasiyetinden dolayı kendisine Doğu Karadenizliler Kültür Derneği adına çok teşekkür ediyorum.”

Doğu Karadenizliler Kültür Derneği Başkanı Doç. Dr. Necmi Kurt’un ardından bir konuşma yapan Başkan Altınok Öz, göreve geldiği 2009 yılından itibaren Kartal’ı Anadolu Yakası’nın merkezi haline getirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Bu çalışmalar kapsamında hayata geçirdiği projelerden de bahseden Başkan Altınok Öz, kreşlerin diğer belediyeler içinde bir model konumuna geldiğini belirterek kreş sayısını artıracaklarının müjdesini verdi. Başkan Altınok Öz konuşmasında: “Göreve geldiğimizde 1 kreş vardı. Çalışmalarımız sonucu kreş sayımızı 11’e çıkardık. Önümüzdeki aylarda kreş sayımızı arttıracağız.” dedi.

 “TÜRKİYE’DE CİMNASTİK FEDERASYONU’NA BAĞLI TEK SALON KARTAL’DADIR”

Konuşmasında Türkiye’de Cimnastik Federasyonu’na bağlı tek salonun Kartal’da bulunduğunu vurgulayan Başkan Altınok Öz, “Türkiye Cimnastik Federasyonu’na bağlı tek Jimnastik Salonu Kartal’dadır. Sporu destekliyorum. Çocuklarınızı jimnastiğe gönderin. Cimnastik sporuna başlamanın yaşı; 3 ila 7’dir. Cimnastik yapan çocuk, her türlü sporu yapabilir. Futbol, basketbol, voleybol,  yüzme ve diğer sporları rahatlıkla yapar; çünkü bütün sporların temelinde cimnastik vardır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.