Başkan'dan Yazgan ailesine başsağlığı

Başkan'dan Yazgan ailesine başsağlığı

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Türk Dünyası Araştırmalar Vakfı Başkanı Prof. Dr. Turan Yazgan'ın evi taziye için gelenlerin akınına uğruyor. Yazgan ailesinin ilk ziyaretçilerinden biri de MHP İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan ve beraberindeki heyet o

Yazgan ailesine taziyelerini ileten, üzüntülerini dile getiren Başkan, “Bugün kaybettiğimiz Merhum Turan Yazgan Hocamız için hepimiz derinden üzüntülüyüz. Türk Dünyası’na hayatını vermiş, eserler vakfetmiş bir büyük insanı ebediyete uğurlamak bizler için çok büyük bir kayıptır. Ve inanıyorum ki Türk Dünyası da bizlerle aynı duyguları paylaşmaktadır. Ancak Turan Hoca hem adı ile müsemma olduğu için hem de bıraktığı eserlerle tarih yapmış ve yazmış bir değerdir. Yazgan Hoca’nın en büyük eseri ise yetiştirdiği binlerce genç ve çocuklardır. Merhum Turan Yazgan Hoca her zaman hafızalarımızda ve hatıralarımızda olacaktır” dedi.

Yazgan ailesine gerçekleşen ziyarete İl Başkanı Abdurrahman Başkan’ın yanı sıra MYK Üyesi Murat Türkmen, İl Teşkilat Başkanı Gazi Arslan ve İl Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.