Bebek ve Çocuk Fuarı açıldı

Bebek ve Çocuk Fuarı açıldı

Boyut Group tarafından düzenlenen 'Anne Bebek Çocuk Fuarı' Lütfi Kırdar Fuar Merkezi'nde açıldı. Prima Premium Care ve Doğa Koleji sponsorluğunda yapılan fuar, Pazar gününe kadar ziyaretçilerini bekliyor.

Çocuk bakım ürünleri ve teknolojik aletlerin yer aldığı organizasyonda fuara özel fiyatlar sunuldu. Pek çok üründe yüzde 10 ile yüzde 50 arasında indirim uygulandı. Fuarda yapılan programda çizgi film kahramanlarının maskotlarıyla oynayan minikler, bol bol fotoğraf çektirdi. Yetişkinler için düzenlenen programda anneler, alanında uzman doktor ve akademisyenlerle buluşarak merak ettiklerini konulara cevap aradı. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Boyut Group Halka İlişkiler Müdürü Seçil Fida, anne olduktan sonra böyle bir program yapmaya karar verdiğini dile getirdi. Yurtdışında olan ürünlerin Türkiye'de de olmasını isteyen Seçil Fida, üreticiyle tüketiciyi buluşturarak iletişim sağlamak istediklerini belirtti. Fuarın anne baba ve çocuk için birlikte zaman geçirmeye olanak tanıdığına vurgu yapan Fida, fuar kapsamında yapılan yarışmaların, showların, tiyatroların ve gösterilerin buna yardımcı olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.