Belediye artık ücretsiz sağlık hizmeti vermeyecek

Belediye artık ücretsiz sağlık hizmeti vermeyecek

Şişli Belediyesi, aile sağlığı merkezi olarak birçok semtte verdiği ücretsiz sağlık hizmetini, Haziran Ayı meclisinde almış olduğu kararla artık vermeyecek.

MUSTAFA SARIGÜL’ÜN HİZMETLERİ SONLANDIRILIYOR

Şişli Belediyesi Mustafa Sarıgül dönemindeki birçok hizmetleri sonlandırıyor. Bunlardan biri de Şişli’de ki mahallelerde halka ücretsiz sağlık hizmeti veren semt poliklinikleri kaldırmak oldu. Şişli Belediye Meclisi, Haziran Ayı’ndaki meclis toplantısında, daha önce sağlık hizmeti veren belediyeye ait tüm polikliniklerin özelleştirilme kararı aldı. Bu kararla da artık halk belediyenin sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlanamayacak.

Bu uygulama Mustafa Sarıgül döneminde, belediye meclis kararı ile sağlık grup başkanlığına devredilerek, sonrasında aile sağlığı merkezi olarak halka ücretsiz sağlık hizmeti verilmesi amacıyla kullanılmaktaydı.

POLİKLİNİKLER ARTIK ÖZELLEŞİYOR

Artık, Mahmut Şevket Paşa, Halide Edip Adıvar, Fulya ve Kuştepe Mahallelerindeki semt poliklinikleri resmen özelleşti. Burada bulunan aile sağlığı merkezlerinin giderleri kendilerine ait olmak üzere 5 yıllığına kira sözleşmesi yapılması için belediye başkanlığına yetki verilmiş oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.