Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı

Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı

U-16 Coca-Cola Gelişim ligi Marmara 2 Grubu takımlarından Beşiktaş A.Ş., Albayrak Suni Çim Stadında Bayrampaşaspor'u misafir etti. Ev sahibi Beşiktaş ikinci yarıda bulduğu gollerle karşılşamayı 3-0 kazanarak zirve iddiasını sürdürdü.

 U-16 Coca-Cola Gelişim ligi Marmara 2 Grubu takımlarından Beşiktaş A.Ş., Albayrak Suni Çim Stadında Bayrampaşaspor'u  misafir etti. Ev sahibi Beşiktaş ikinci yarıda bulduğu gollerle karşılşamayı 3-0 kazanarak zirve iddiasını sürdürdü.


Şampiyonluk yolunda önemli bir maça çıkan Beşiktaş, konuk ettiği Bayrampaşaspor karşısında ilk dakikadan itibaren hızlı başlayarak, oyunu yönlendirdi, oyunun tek hakimi olan Siyah Beyazlılar zayıf rakibi karşısında goller aradı.


Serkan Türksoy, Mesut Yıldız, Muhammet Doğan Kurt hakem triosunun yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı çok çekişmeli geçti. İki takımın yakaladıkları bir çok gol  pozisyonlurında başarılı olamadılar ve maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle geçildi.

İkinci yarı mutlak galibiyet isteyen ev sahibi Beşiktaş, 62.dakikada Süleyman'ın attığı golle  skoru 1-0 yaptı. Beşiktaş şampiyonluk yolunda puan kaybetmemek için tüm gücünü ortaya koydu ve 69.dakikada Süleyman kendisinin ve takımının ikinci golünü attı 2-0. Galibiyete yakın olan taraf ev sahibi Beşiktaş, artık daha rahat oyun sergileyerek konuk ettiği Bayrampaşa karşınında farkı açmak istedi, 75.dakikkada Mustafa attığı golle Beşiktaş'ı 3-0 üstünlüğüyle taşıdı. Kalan sürede başka gol olmadı ve mücadeleyi Genç Kartallar 3-0 kazanmasını bildiler.















Haber-Foto : Ali Rıza Subaşı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum