Beşiktaş Çilekli Tesisi muhteşem törenle açıldı

Beşiktaş Çilekli Tesisi muhteşem törenle açıldı

Beşiktaş Belediyesi’nin 2016 yılında inşasına başladığı Çilekli Spor Tesisleri Hizmet Binası açıldı.

Beşiktaş Belediyesi’nin 2016 yılında inşasına başladığı Çilekli Spor Tesisleri Hizmet Binası açıldı.

Açılış törenine; Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, müdürler, TFF yetkilileri, Beşiktaş Amatör Kulüpler Birliği, amatör spor kulüpleri yönetici ve sporcuları katıldı.

Başkan Hazinedar, hizmet binasının açılış kurdelesini; Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Guguloğlu, TFF İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür ve Beşiktaş Belediyesi Spor İşleri Müdürü Gökhan Akyol ile birlikte kesti.

Açılış töreninde konuşan Başkan Hazinedar, “Çilekli sahasının yanında ihtiyaca cevap vermeyen eski lokalin yerine 2016’da Beşiktaş’a yakışır bir spor kompleksi inşasına başladık ve bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlayıp bugün açılışını yapıyoruz. Bir hayalimiz var. İlçemizden çıkacak bir kulübümüzü önce Bölgesel Amatör Lig’e ardından da profesyonel liglerde adım adım yukarı çıkarma hedefindeyiz. Bilindiği üzere spor camiasının çok sevilen bir ismi olan İstanbul İl Hakem Kurulu Eski Başkanı, Ulusal Gözlemci ve eski hakem Oğuz Uğurlu geçtiğimiz yıl rahmetli oldu. Bütün hayatını spora adamış bu mümtaz insanın hatırasını sonsuza dek yaşatmak için yaptığımız Hakem Odasına ismini verdik. Kendisine bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Amatör kulüplerimizin daha iyi şartlarda faaliyet göstermesi için inşa ettiğimiz Çilekli Spor Tesisleri Hizmet Binamızın amatör spor kulüplerimiz başta olmak üzere tüm Beşiktaş’a ve İstanbul’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Gerek amatör spor kulüpleri olsun, gerekse farklı branşlar olsun her zaman spora desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

660 m² kapalı alana sahip olan hizmet binasında; zemin katta aynı anda 4 adet spor kulübünün hazırlanmasına olanak verecek soyunma-duş kabinleri, 1 adet personel odası, 1 adet hakem odası bulunurken, yaklaşık 360m² olan üst katta ise Beşiktaş ilçesinde yer alan spor kulüpleri için 10 adet oda, 50m² büyüklüğünde ortak bir toplantı odası, 1 adet mutfak, 2 adet spor müdürlüğümüze ait idare odası yer alıyor. Çilekli Spor Tesisleri’nde hizmet binasının yanı sıra; saha zemin bakımı yapıldı, tribün koltukları, yedek kulübeleri, ve skorboard da yenilendi.

Ardından Orman ve Hazinedar, yenilenen tesisin içerisini gezdi. Gençlerle sohbet eden ikili futbol sahasına geldiğindeyse penaltı kullandı. Miniklerin file bekçiliği yaptığı anlarda Orman, penaltıyı kaçırırken Başkan Hazinedar’ın kullandığı penaltıyı gole çevirmesi büyük alkış aldı. Sonrasında Orman ve Hazinedar gençlerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Futbolamator.com

cilekli-sahasi-acildi.jpgcilekli-sahasi-acildi1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.