Beşiktaş galibiyet serisini sürdürdü

Beşiktaş galibiyet serisini sürdürdü

U-17 Coca-Cola Gelişim ligi Marmara 2 Grubun şampiyonluk adaylarından Beşiktaş A.Ş., Albayrak Suni Çim Stadında Bayrampaşaspor'u misafir etti. Mücadeleyi 4-2 kazanan Karakartal lider Galatasaray'la aynı puanda yer aldı.

U-17 Coca-Cola Gelişim ligi Marmara 2 Grubun şampiyonluk adaylarından Beşiktaş A.Ş., Albayrak Suni Çim Stadında Bayrampaşaspor'u misafir etti. Mücadeleyi 4-2 kazanan Karakartal lider Galatasaray'la aynı puanda yer aldı.


Maça hızlı başlayan Beşiktaş şampiyonluk yolunda önemli bir virajda puan kaybetmemenin hesabını yapıyordu, Siyah Beyazlılar 17.dakikada Fırat'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Farkı açmak isteyen Kaan Demir'in öğrencileri Bayrampaşaspor kalesinde goller aradı. Son haftaların başarılı takımlarında Bayrampaşaspor, Siyah Beyazlılardan puan almanın hesabı içinde yediği şok golün ardından beraberlik golünü aramaya başladı. Bayrampaşaspor'un golcüsü Gökhan 22.dakikada attığı müthiş röveşata gölüyle Beşiktaş karşısında beraberliği yakaladı 1-1.

Beşiktaş şampiyonluk yolunda mutlak kazanması gereken karşılaşmada zorlansada 35. dakikada Yusufcan'la tekrar öne geçmesini bildi 2-1. Mücadelenin ilk yarısı Beşiktaş'ın üstünlüğüyle kapandı.

İkinci yarı başlarında Hüseyin'in attığı golle 3-1 öne geçen Beşiktaş takım disiplinini bozmadan maça devam etti. Bayrampaşaspor yenik düşmesine rağmen maçı bırakmayarak  Beşiktaş kalesinde goller aramaya devam etti. 68.dakikada Sinan'ın attığı golle farkı bire indiren Davut Bulut'un öğrencileri Beşiktaş kalesinde beraberlik golü ararken defansın bir anlık hatasını çok iyi değerlendiren Beşiktaş'lı oyuncu Tarık 78. dakikada attığı golle maçında sonucunu belirlemiş oldu 4-2.

Bu zorlu galibiyetle  Beşiktaş sekiz haftalık yenilmezlik serisini sürdürdü. Maç sonu görüşlerini bildiren Bayrampaşaspor Teknik Direkdörü Davut Bulut "son haftalarda almış olduğumuz galibiyetlerle üst sıralarda hak ettiğimiz yeri buluyoruz,  bu yıl ilk defa coca cola elit ligine katılmamız sebebi ile kendimizi ve gücümüzü tam anlamıyla gösteremedik. Gurubumuzun güçlü ve şampiyonluk yolunda olan Beşiktaş karşısında gerçekten çok güzel bir oyun sergiledik özellikle ilk yarıdaki çok önemli gol pozisyonlarımızı iyi değerlendirseydik buradan puanlarla ayrılan taraf
olabilirdik, Beşiktaş takımını ve tüm sporcularımı seyri güzel keyifli bir maç oynadıkları için tebrik ve teşekkür ediyorum " dedi.


















Haber-Foto : Ali Rıza Subaşı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.