Beşiktaş'ta ilginç kaza

Beşiktaş'ta ilginç kaza

Beşiktaş’ta motorize yunus ekipleri, durağa girmeyip aniden yolda durduğu belirtilen özel halk otobüsüne arkadan çarptı.

      Beşiktaş’ta motorize yunus ekipleri, durağa girmeyip aniden yolda durduğu belirtilen özel halk otobüsüne arkadan çarptı. Kazada yol kenarına savrulan bir polis memuru yaralandı.
      Edinilen bilgiye göre kaza, saat 12.00 sıralarında Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre durağa girmeyip yoluna devam eden Savaş A. idaresindeki 34 HY 7488 plakalı özel halk otobüsü yol üzerinde aniden durdu. Bu esnada bulvarda seyreden motorize yunus ekipleri otobüse arkadan çarptı.                       Motosikleti kullanan polis memuru Rahman Aslan, çarpmanın etkisiyle yol kenarına savruldu. Otobüste ise maddi hasar meydana geldi. Vatandaşların ve yaralı sürücünün meslektaşlarının ihbarı üzerine olay yerine ambulans sevk edildi. Ayağında kırık olduğu belirlenen Aslan, ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Aksayan trafik bir süre sonra tekrar normale dönerken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Otobüsün durağın dışında durduğunu söyleyen Savaş Acaroğlu isimli bir vatandaş, “Motosiklet de yeni kalkıp hızlanmıştı. Otobüse kenardan çarptı ve ortaya savruldu. Otobüs şoförü durağa girmedi” dedi. Otobüs şoförü Savaş A. ise, “Yolcu indirirken o bana vurdu. Durak müsait olmadığı için giremedim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.