Beykoz 1908 Sezonun ilk idmanını yaptı

Beykoz 1908 Sezonun ilk idmanını yaptı

İstanbul Süper Amatör Ligi Takımlarından Beykoz 1908 A.Ş. Takımı merakla beklenen ilk antrenmanına sonunda çıktı.

İstanbul Süper Amatör Ligi Takımlarından Beykoz 1908 A.Ş. Takımı merakla beklenen ilk antrenmanına sonunda çıktı.

Sarı-Siyahlı ekip yeni Teknik Sorumlusu Şakir Keşkek ve Yardımcı Antrenör Soner Çetin yönetiminde Paşabahçe Stadında sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

28 Futbolcunun çıktığı ilk antrenman 1 saat sürdü. Sarı-Siyahlı ekibin yeni sezon için anlaşma sağladığı isimlerin yanı sıra birçok oyuncu da denenmek amacı ile çalışmaya dahil oldu. Boğaziçi ekibinin ilk çalışmasında daha önce de Takımın Formasını giyen ve 2018-19 Sezonu için anlaşma sağlanan Murat Yalçın Candan, Okan Engin, Anıl Yılmaz’ın yanı sıra Kubilay Gören’de vardı.

Geçen sezonki kadrodan kalan isimlerden Sinan Tunç, Harun Kılıç’ın yanı sıra U17 Takımından da bazı isimler göze batan futbolcular idi.

Sezonun ilk çalışması öncesinde Sarı-Siyahlı Ekibin Yeni Teknik Sorumlusu Şakir Keşkek, futbolcular ile tanışırken, yeni sezona ilişkin ilk düşüncelerini ve de beklentilerini içeren kısa bir konuşma yaptı. Daha sonra antrenmana katılan 28 futbolcu Yardımcı Antrenör Soner Çetin nezaretinde Yarım Saha ısınma hareketleri, açma germe yaptı. Ardından ise iki takıma ayrılan futbolcular çift kale yaptılar. 

Beykoz 1908 A.Ş. Takımının ilk antrenmanı Kulüp Başkanı Zeki Aksu, Yönetim Kurulu Üyelerinden Hüseyin Demirel, Mikail Akyıldız, Gürsel Atagün, Ufuk Dağcı ile Boğazın Yargıçlarından bir grup da takip etti. Beykoz Takımının Yılların Amigosu Paypay ( Erdoğan Sevinç ) çalışma öncesi yeni Teknik Sorumlu Şakir Keşkek’in yana gelerek hayırlı-uğurlu olmasının yanı sıra başarı dileklerini de iletti.

Talip Ercan

sakir-keskek-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.