Beykoz'da 41 Dalda Kurs

Beykoz'da 41 Dalda Kurs

Beykoz Belediyesi yaz tatili süresince öğrenciler ve yetişkinler için, spor, kültür ve sanat alanında 41 dalda kurs açacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, R. Şahin Köktürk Spor Kompleksi'nde yaz ayları süresince, basketbol, tenis, voleybol, jimnastik, tekvando, karate, kick boks, boks, yüzme, futbol, step-aerobic, kürek ve halk oyunları alanlarında eğitimler verilecek.

Kültür merkezinde ise resim, tiyatro, fotoğrafçılık, gitar, karikatür, diksiyon, hızlı okuma, İngilizce, Almanca, Osmanlıca, Arapça, İspanyolca kursları verilecek. İsteyen tek branş seçebileceği gibi dileyenler birkaç branşı kapsayan paket programlardan yararlanabilecek.

Ayrıca, zamanını sportif aktivitelerle değerlendirmek isteyen yetişkinler de kompleksin havuzunda antrenörler nezaretinde yüzme eğitimi alabilecek ve tesislerden yararlanabilecek.

Deneyimli antrenörler eşliğinde 18 farklı spor dalında 4-16 yaş grubuna yönelik yaz spor okulu ile 23 daldaki kültür-sanat eğitimlerinin yer alacağı kurslar için kayıtlar başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.