Beykozlu iş adamları ilçe gündemi için buluştu

Beykozlu iş adamları ilçe gündemi için buluştu

Beykozlu iş adamları belediyenin düzenlediği toplantıda bir araya geldi. Beykoz'un her alanda çok büyük bir dönüşüm içinde olduğunu anlatan Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, iş adamlarının görüşlerinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Beykoz Belediyesi’nin düzenlediği “İstişare Toplantıları” Beykozlu işadamları ile devam etti. Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Nezihi Erdem ev sahipliğinde İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya, Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Yekrek ile Beykoz’da ikamet eden işadamları katıldı.

ERDEM: ESTETİKLİ DEĞİLİM, BEYKOZLUYUM

Altı ayda bir düzenlenen toplantıya ev sahipliği yapan Nezihi Erdem, kendilerini biraraya getiren Başkan Çelikbilek’e ve toplantıya katılan tüm konuklara teşekkür ederek, “Bana estetik olup olmadığımı soruyorlar.  Ben de onlara, hiçbir estetiğim yok. Dinçliğimi, canlılığımı Beykoz’da yaşamaya borçluyum yanıtını veriyorum. Hamdolsun güzel bir ilçede yaşıyoruz. Beykoz insanı güzelleştiriyor. Beykoz’da yaşayan işadamları olarak da her zaman ilçemizin gelişimine katkı sunmamız lazım. Zaten değerli belediye başkanımız da duyarlı ve hassas çalışmalar yapıyor. Her zaman kendilerinin yanındayız” dedi.

KEÇELİ: TRAFİK SORUNU MUTLAKA ÇÖZÜLMELİ

Toplantıya katılan 84 yaşındaki Hüseyin Kalealtı, doğma büyüme Anadoluhisarlı olduğunu, Beykoz’da yaşamaktan büyük mutluluk ve huzur duyduğunu ifade ederken, İşadamı Bülent Keçeli de, 6 yıl önce Beykoz’un turizm, üniversite ve sağlık sektörü ile kalkınacağını ifade ettiğini, bugün bunların yavaş yavaş gerçekleştiğini belirtti. Özellikle trafik sorununun bitmesiyle ilçenin daha da kalkınacağını ve gelişeceğini belirten Keçeli, Yat Limanı Projesi’nin de hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

ÇELİKBİLEK: BEYKOZ DÖNÜŞÜM İÇİNDE

Misafirlerin tek tek kendilerini tanıtmasının ardından söz alan Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de, Beykoz’un çok güzel bir ilçe olduğunu ve Beykoz’un havasının insana zindelik verdiğini ifade ederek şunları söyledi: “Beykoz’umuzun güzel bir geleceği ve büyük zenginliği var. Sanayi yerini eğitime, kültüre, turizme ve sağlığa bırakıyor. Bir zamanlar bir üniversite hayali kurarken şimdi dört üniversitenin bulunduğu ilçeden bahsediyoruz. Türk basketbolunun ve Türk futbolunun kalbi ilçemizde atmaya başladı. Turizm alanlarımız daha da gelişecek ve ilçeye değer katacak. İlçemizin yenilenmesi gerekiyor. Çok katlı binalar ilçemize uygun olmuyor. Bu değişimi gerçekleştirirken vatandaşımızın da yükünü hafifleteceğiz. İnsanımız, vatandaşımız daha iyi mekânlarda, yerlerde yaşama hakkına sahip. Bunu oluşturma gayreti içerisindeyiz. Özel proje alanlarından gelecek geliri ilçemizin yenilenmesine, dönüşümüne aktaracağız. İlçemiz şu anda sanayi kentinden eğitim, kültür, sanat, spor, sağlık ve turizm kentine doğru dönüşüm içerisinde. İnanıyorum ki, bu dönüşüm sonucu beş yıl içerisinde ilçemizin ne kadar değiştiğini göreceğiz. Siz değerli işadamlarımızdan da ilçemizin gelişimine yönelik her türlü görüş ve öneriyi bekliyoruz. Sizin fikirleriniz bizim için önemlidir. Eğitime yapacağınız hayırlı çalışmaları yaşadığımız ilçemizde gerçekleştirmenizi bekliyoruz.”  


ERDOĞAN: BU TOPLANTILARI ÖNEMSİYORUM

Toplantının son konuşmasını yapan İlçe Kaymakamı Süleyman Erdoğan da, bölgenin önde gelen işadamlarıyla yapılan toplantıları çok önemsediğini belirterek, “Günümüzde artık yönetim yok yerine yönetişim var. Yani birlikte yönetmek. Biz de tüm kamu kurum temsilcileriyle, belediye başkanımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, işadamlarımızla birlikte ilçemizi yönetmek istiyoruz. Arı ne kadar fazla çiçekten bitki özü toplarsa bal o kadar kaliteli olur. Biz de bu tür toplantıları bu şekilde değerlendiriyoruz. Beykoz çok güzel bir ilçe. Ancak kendine özgü sorunları da olan bir ilçe. Bu sorunları hep birlikte çözmeye çalışacağız” diyerek, ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve M. Nezihi Erdem’e teşekkür etti.

Toplantı, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün eğitime yönelik sunumu ile Beykoz Belediyesi’nin Tarihi Paşabahçe Vapuru Renovasyonu’na yönelik hazırlanan sunumunun değerlendirilmesiyle sona erdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.