Beylikdüzü Belediye'si Alkışları Topladı.

Beylikdüzü Belediye'si Alkışları Topladı.

Beylikdüzü Belediyesinin düzenlediği Cumhuriyet ve Barış Mahalle Meclisleri büyük ilgi gördü.

    Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet ve Barış Mahalle Meclisleri büyük ilgi gördü. Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte Başkan Uzun'un, 300 yataklı eğitim ve araştırma hastanesinin çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtmesi vatandaşlardan alkış aldı.
    Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un, halka hitap ettiği mahalle meclisi toplantısına; Cumhuriyet ve Barış Mahallesi sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Program akışı başlamadan önce sunucu İshak Akbay, Medya takip ajansı Interpress'in 2013 yılını kapsayan İstanbul İlçe Belediyeleri haber yansımaları araştırmasına göre, Beylikdüzü Belediyesi'nin yazılı basında üçüncü sırada, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un ise ikinci sırada yer aldığını ifade etti.
    Bu önemli başarı ise katılımcılar tarafından coşkuyla karşılandı. Başkan Uzun, Beylikdüzü'nün geneline ve mahallelere yönelik yaptığı hizmetler, devam eden ve yapılması planlanan projelerle ilgili slayt eşliğinde vatandaşlara sunum yaptı. Beylikdüzü'nde yapılan birçok çalışmanın vatandaşı mutlu ettiğini ve belirten Başkan Uzun, bu yöndeki olumlu görüşleri de vatandaşın her ortamda ortaya koyduğunu söyledi. Beylikdüzü'nün yeni bir ilçe olmasına rağmen, ilçe geneli ile ilgili fotoğrafın eskiye göre çok farklı olduğunu belirten Başkan Uzun, birçok hizmetin çok köklü belediyelerce örnek alındığını dile getirdi.

Beylikdüzü'nde Mutlu İnsanlar Var
    Başkan Uzun'un birlik mesajları ve projelerini anlattığı konuşması vatandaşlar tarafından sık sık alkışlarla kesildi. Hastanenin hafriyat sürecinin başladığını müjdelemesi ise vatandaşı mutlu etti. Programa katılan AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz de konuşmasında; Beylikdüzü'nün mutlu insanların yaşadığı bir yerleşim yeri olduğunu belirterek hizmetleriyle vatandaşı mutlu edenlerden 'Allah razı olsun' dedi.

Doğru Cevaplara Hediye...
    Programda sonunda sorulan sorulara doğru cevap veren vatandaşlara ise Balıkçı Kenan'da balık keyfi, bir İPad hediye edildi. Program düzenlenirken salon dışında ise vatandaşlara açlık kan şekeri testi yapıldı. Başkan Uzun, program çıkışında vatandaşların sorularını yanıtladı ve daha sonra İSMEK'in toplantısına katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.