Beylikdüzü temalı havuzlarla güzelleşiyor

Beylikdüzü temalı havuzlarla güzelleşiyor

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, park ve kavşaklarda mevcut havuzların bakım ve onarım işlemlerini yaparken, diğer yandan temalı havuz çalışmalarına devam ediyor.

Toplam 30 adet süs havuzu ve şelale bulunan Beylikdüzü'nde, her yıl havuz sayısı artıyor. Görsel temaların giderek önem kazandığı ilçede, Barış ve Yakuplu Mahalleleri'nde bulunan kavşakta yapılan havuz çalışmaları, vatandaşlar tarafından büyük bir beğeni ile karşılanıyor. Led ışık ile aydınlatılan havuzlar geceleri de hoş görüntüler oluşturuyor. 

Yıl Boyu Rutin Bakım Yapılıyor 

İlçede park ve kavşaklarda bulunan mevcut havuzların genel bakımları yıl boyu rutin olarak yapılıyor. Ayrıca yapılan havuzların tamir ve bakımıyla uğraşan ekipler de kontrolleri elden bırakmıyor. 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, " İlçemiz her açıdan örnek bir ilçe olmalıdır. Bunun için gerekli olan bütün çalışmaları yapmaktayız. Beylikdüzü'nde bulunan temalı havuzlar ilçeye ayrı bir güzellik, ayrı bir renk katıyor. Hemşehrilerimize hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.