Beylikdüzü Windsurf Şampiyonası Sona Erdi

Beylikdüzü Windsurf Şampiyonası Sona Erdi

5 gün boyunca kıyasıya rekabetin yaşandığı RS:One World Windsurfing Championship’de erkeklerde Hong Konglu Kwok Fai Cheng, kadınlarda ise yine Hong Konglu Lo Sin Lam şampiyon oldu.

Türkiye Yelken Federasyonu aracılığı ve Beylikdüzü Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen RS:One World Windsurfing Championship, Beylikdüzü Gürpınar Sahili’nde 10 ülkeden yaklaşık 60 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. 5 gün boyunca devam eden mücadele sonucunda erkeklerde Hong Konglu Kwok Fai Cheng, kadınlarda ise yine Hong Konglu Lo Sin Lam birinci olarak 5 bin doların sahibi oldu. Öte yandan erkeklerde, 2’nci Lee Chun Ting, 3’üncü Uğur İyigün; kadınlarda ise 2’inci Ma Kwan Ching, 3’üncü Shai Biank oldu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Ahmet Gençtürk, Neil Pryde Spor ve Organizasyon Müdürü Messiaen Emmanuel tarafından dereceye girenlere törenle ödülleri verilirken Başkan Uzun, Olimpik sınıf Windsurf Dünya Şampiyonası’nı Beylikdüzü Gürpınar Sahili’nde gerçekleştirildiği için federasyon başkanlarına teşekkür etti. Göreve geldiğinden itibaren Beylikdüzü’nü bir spor kenti yapmak için sürekli çalıştıklarını kaydeden Başkan Uzun, “Amacımız, sporun bütün branşlarını Beylikdüzü’nde hayata geçirmek. Bunun için 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın hayatında sporun olabilmesi adına kulüpler ve federasyonlarla sürekli irtibat halindeyiz” dedi.

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Ahmet Gençtürk ise, “5 gün süren yarışları çok güzel bir şekilde tamamladık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.