Beylikdüzü’ne devlet hastanesi

Beylikdüzü’ne devlet hastanesi

İlçe turuna çıkıp vatandaşlarla buluşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, devlet hastanesinin temelinin çok yakın bir zamanda atılacağını söyledi.

lan işletmeleri ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, vatandaş ve esnaflarla sohbet etti. Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Belediye Meclis Üyesi Ebru Habip, Başkan Danışmanı Ercan Ay, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Perihan Mengen ve AK Parti İlçe Teşkilat üyelerinin de katıldığı kafe ve pastane gezilerine vatandaşların ilgisi yoğundu. Kuba Cafe & Gusto, Simit Sarayı, Gloria Jeans Coffees, Özsüt ve Seyran Pastanesi'ne ziyarette bulunan Başkan Uzun, işletmelerin müşterileri ile sohbet ederek, istek ve görüşleri dinledi. 

SANATÇIYA DAVET
Kafe gezileri sırasında Beylikdüzü'nde oturan Türk Halk Müziği Sanatçısı Aynur Güneş ile de karşılan Başkan Uzun, Güneş'i ilçedeki kültür- sanat etkinliklerine davet etti. Vatandaşların devlet hastanesi ile ilgili soruları üzerine Uzun, hastane ile ilgili çalışmaların son aşamaya geldiğini ve çok yakın bir zamanda temelinin atılacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.