Beyoğlu'nda 900 öğrenci sinemayla buluştu

Beyoğlu'nda 900 öğrenci sinemayla buluştu

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu’ndaki okullara yaptığı ziyaretlerde öğrencilerin sinema isteğine cevap verdi. İhsan Şerif İlkokulu’ nda 3. ve 4. sınıflarında okuyan 900 öğrenci sinemayla buluştu

Başkan Demircan, geçtiğimiz günlerde İhsan Şerif İlkokulu’na yaptığı ziyarette öğrencilerin sinema taleplerine karşı vermiş olduğu sinema sözünü tuttu. İhsan Şerif İlkokulu’nda 3. ve 4. sınıflarında okuyan 900 öğrenci Beyoğlu Belediyesi’nin tahsis ettiği otobüslerle okullarından alınarak Taksim İstiklal Caddesi’nde bulunan bir sinema salonuna götürüldü. Öğrencilere film gösterimi öncesinde yiyecek dağıtıldı. Öğrenciler daha sonra “Minyonlar” isimli animasyon filmini izledi. Çocuklar arasında sinemaya ilk kez gelen öğrenciler de bulunuyordu.

" BAŞKANIMIZ OKULUMUZU TEKRAR ZİYARET ETSİN"

Beyoğlu Belediyesi’nin yaptığı etkinlikle “Minyonlar” filmini izlemeye getirilen çocuklar çok mutlu olduklarını söyleyerek, “Minyonlar filmini izlemeye geldik, başkanımızı çok seviyoruz. Başkanımızı tekrar okulumuzu ziyaret etmesini bekliyoruz.” dediler.

beyoglunda-900-ogrenci-sinemayla-bulustu.jpg

Sınıf Annesi Yasemin Özel ise böyle bir etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Beyoğlu Belediye Başkanımız Ahmet Misbah Demircan okulumuza gelince çocuklar çok sevindiler. Başkanımıza isteklerini söylediler ve Belediye başkanımız isteklerini yerine getirdi. Bu çocuklar arasından sinemaya daha önce gelmiş olanlar olduğu gibi ilk defa gelenlerde var. Bu onlar açısından o kadar mutlu eden bir şey oldu ki başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.