Beyoğlu’nda amatör sporculara 5 bin parça spor malzemesi

Beyoğlu’nda amatör sporculara 5 bin parça spor malzemesi

Beyoğlu Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren farklı branşlardaki 32 amatör spor kulübüne spor malzemesi desteği sağladı. Sporculara yaklaşık 5 bin parça spor malzemesi dağıtıldı.

Kasımpaşa Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen Spor Malzemesi Dağıtım Töreni Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Lokman Arıcıoğlun'nun katılımıyla gerçekleşti. Dağıtım törenine Demircan'ın yanı sıra kulüp başkanları, yöneticileri, sporcular ve aileleri de yer aldı. Beyoğlu Belediyesi, İlçe Spor Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle gerçekleştirdiği spor malzemesi desteği kapsamında, ilçede faaliyet gösteren 32 amatör spor kulübüne bağlı bin sporcuya yaklaşık 5 bin parça spor malzemesi verildi.

SAĞLIK İÇİN SPOR

Spor Malzemeleri dağıtım töreni açıl konuşmasını yapan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Lokman Arıcıoğlu’ndan sonra bir konuşma yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan: “Ülke olarak sporu sadece profesyonel bir iş gibi anlıyor, algılıyor ve anlatıyoruz. İşte hata burada başlıyor. Sporu şöyle düşünüyoruz; ya profesyonelce oynarsın ya da çocuğunun elinden tutup bir taraftar olarak izlemeye gider taraftar olursun. Buna spor denmez. Bu sadece sportif bir eğlencedir. Oysa dünya başka bir kavramdan bahsediyor. Dünya diyor ki her şey insan için, insan bedeni ve sağlığı için. O halde biz geniş kitlelere hareket etmeyi, sağlıklı kalmayı, obeziteden uzak sağlıklı bir bedene kavuşmak için spor yapmayı öğretmeliyiz.” dedi.

DEMİRCAN: “GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZ”

Gençlere değer verdiklerini özellikle vurgulayan Başkan Demircan, “Gençler bizim göz bebeğimiz, geleceğimiz. Dolayısıyla onlara ne yaparsak azdır. Bütün gayretimiz onların sağlık bir geleceğe kavuşması için. Beyoğlu'nda aslında amatör spor kulüplerinin büyük yeri var. Özellikle çocuklarımız veya gençler değil yetişkinlere yönelik de sportif faaliyet yapmanın gayretindeyiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.