Beyoğlun'da son söz vatandaşın!

Beyoğlun'da son söz vatandaşın!

Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi'ne katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Vatandaş Başkan projesiyle Beyoğlu'nda son sözü vatandaş söylüyor" dedi.

      Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi 100'ün üzerinde konuşmacının katılımı ile İstanbul'da gerçekleştirildi. Akıllı şehirler için projelerin konuşulduğu zirvede, 'Akıllı Şehirlerde Turizm' konulu panele Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misah Demircan, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İstanbul İl Kültür Müdürü Ahmet Emre Bilgili katıldı.
      Panelde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Akıllı şehircilik" uygulamalarının hayatı kolaylaştıran unsurlar içermesi gerektiğini anlattı. Hayata geçirdikleri "Vatandaş Başkan" projesiyle vatandaşların belediyeye ait bütün hizmetlere kolayca ulaştığını anlatan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan bu sayede bütün hizmetlerin hızlı bir şekilde sonuçlandığını belirtti.

Bir telefonla çözülüyor
      Eski bir turizmci olduğunu belirten Demircan, "Artık insanlar otellerinin dışında apart otellere, halkın arasında konaklamak istiyorlar. Turistler 5 yıldızlı otelde konaklamak cazip gelmiyor. Turistler ev ortamını istiyor ev yemeği yemek istiyor. Bu noktada hem kendi halkımız hem de gelen turistler çağrı merkezlerimizi kullanarak istedikleri konularda yardım ve destek alıyorlar" dedi. Demircan 6 yıldır çağrı merkezlerini halkın hizmetine sunduklarını belirterek, vatandaşların bir telefonla belediyeye her türü şikayetlerini iletme imkanı bulduklarını söyledi. Belediyeye ulaşan şikayetlerin en kısa zamanda çözüldüğüne dikkat çeken Demircan, "Sadece şikayetleri dinlemiyoruz. Aynı zamanda çözüm olanakları sunuyoruz" şeklinde konuştu.
      Demircan, "Son 10 yılda bizim farklı olduğumuz alan tam da budur 'Vatandaş Başkan' uygulamamız var. 'Beyoğlu sen ne diyorsan o' diyerek doğrudan demokrasi uyguluyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.