Beyoğlu’nda yepyeni bir meyhane: Asteria

Beyoğlu’nda yepyeni bir meyhane: Asteria

Eğlence dünyasına İstanbul meyhane kültürüne yön verecek ciddi bir oyuncu daha girdi ve Asteria İstanbullularla buluştu.

meyhanesepeti.com ile eğlence hayatına yön veren Edvin Saro Avedikyan (Edi) şimdilerde kendi işletmesinde hummalı bir çalışma içinde. Asteria Meyhane, City Center Hotel'in teras katında yeni nezih ve huzur verici dekoru ve 250 kişilik oturma düzeni ile konuklarını ağırlamaya başladı.
Türk mutfağının birbirinden lezzetli yemeklerinden oluşan menüsü ile hizmet veren meyhane, mezeleri, ara sıcakları, ana yemekleri, tatlı ve meyve çeşitlerini fiks menü olarak sunuyor.

GECE BOYU EĞLENCE
Nazan Yeşiltan’la Eğlence Garanti ismiyle Çarşamba, Cuma ve Cumartesi akşamları 20.00’de fasılla başlayan program, Nazan Yeşiltan’ın muhteşem performansıyla devam ederek 02.00’ye kadar konuklarına unutulmaz saatler yaşatıyor.
Beyoğlu'nun kalbinde City Center Hotel'in teras katında hizmet veren Asteria Meyhane'ye rezervasyon yaptırmak için 232 20 26 ve 0 538 699 51 23 numaralı telefonları arayabilirsiniz. Hafta sonu yoğunluğundan dolayı önceden rezervasyon yapılmasını tavsiye ediyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.