Beyoğlu'nun korkulu rüyası yankesiciler yakalandı

Beyoğlu'nun korkulu rüyası yankesiciler yakalandı

Beyoğlu’nda yankesicilik yapan 3 kişiyi takip eden güven timleri, şahısların bir kadının çantasından yankesicilik yöntemiyle cüzdanı çalarken yakaladı. Şahısların cüzdanı çalma anı ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre olay, Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre yankesicilik yöntemiyle hırsızlık yapan 3 kişiyi takip eden Güven Timleri Şube Müdürlüğü B Bölge Büro Amirliği ekipleri şahıslardan ikisini bir kadının çantasından yankesicilik yöntemiyle cüzdanı çalıp kaçtığı sırada yakaladı.

Çantasından cüzdanın çalındığını anlayan genç kadın polis başvurarak şahıslardan şikâyetçi oldu. Bu sırada polis merkezinde cüzdanını çalan şahıslardan ikisinin yakalandığı haberini alan kadın şaşkınlığını gizleyemedi. Polis merkezinde hırsızlık zanlılarının teşhis eden ve cüzdanını teslim alan B.B. basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Şahısların kendine yaklaştığı sırada hızlandığını söyleyen B.B., “Otobüsten indim, peşime takıldılar. Çantamdan cüzdanımı aldılar. Zaten o anda hissettim ama arkamı dönemedim. Arkamdan ayrı birini yanımda hissettim, hızlandım, hızlandığım gibi cüzdan gitti. Döndüğümde zaten arkamda kimse yoktu. O hızla hemen işe geldim. Daha sonra şikâyetçi olmaya gittim o sırada, olay yerine gittik. Zaten kamera kayıtlarından her şey çözüldü” diye konuştu.

Emniyetteki sorgusunun ardından adliye sevk edilen şahıslar tutuklanarak cezaevine konulurken, genç kadının çantasından cüzdanın çalan şahısların hırsızlık anları ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde cadde üzerinde yürüyen genç kadına yaklaşan 3 kişi çantadan cüzdanı el çabukluğuyla çalıyor ve cüzdanı göğsüne gizleyerek hızla bölgeden uzaklaşıyor. Biraz ilerledikten sonra çantasının açık olduğun fark eden genç kadın çantasından cüzdanın çalındığını anlıyor. Bir süre şahısların peşinden giden kadın daha sonra hızla yoluna devam ediyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.